.

.

Cabilock 2 бр. чанта За спални от плат с домашен Любимец дизайн на Хол в Общежитието, Декоративна на Върха баня Премиум-клас с Модел за Съхранение на Подвесного Бельо, Дж?

Cabilock 2 бр. чанта За спални от плат с домашен Любимец дизайн на Хол в Общежитието, Декоративна на Върха баня Премиум-клас

BGN 48.66
Продукти

Стенен джобен органайзер-това е продуктът може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близкиТе ще бъдат много щастливи.ТЕКСТИЛЕН СТЕНЕН органайзер за съхранение на над вратата.Изработен е от памук и ленено материал, те може да се ползва.ВИСЯЩИ калъфи за съхранение - Изработени от памук и ленено материал, те може да се ползва.Чанта за съхранение, подвешиваемая на стената-за съхранение на над вратата.Този продукт може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близки.Те ще бъдат много щастливи.Подвесная чанта е изработена от памук и лен, тя има и се използва.Осъществяване на списък 1 х контейнер за съхранение Характеристики - Размер : 65x30x2 виж - въжето С помощта на удобен органайзер можете да подредите над вратата, шкаф или тумбочкой. - Дизайн с голям капацитет, ще осигури своята практичност в работа с висока производителност. - Изработен от памук и ленено материал, и им се радват. -Този продукт може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близки.Те ще бъдат много щастливи. -Лесно да го поставите в гардероба си, на нощното шкафче, на стената или над вратата.Помага съдържа неочаквани елементи е в ред. - Материал : памук и лен. - Цвят : оранжево.Описание на продукта Стенен джобен органайзер е Изработена от памук и ленено материал, те и ползвай.текстилен стенен органайзер Попрощайся с хаотични неща наоколо!дръж този джоб за съхранение на стената, на вратата или на гардероба, след това добре разпределени неща.Стенни подвесная чанта за съхранение, те ще бъдат много доволни.висулка за чанта за съхранение на Този продукт може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близки.Подвесная чанта с голям капацитет, дизайн ще осигури нейната практичност в работа с висока производителност.

R

Продукти в категория