.

.

ayoodfo Отточна тръба на шарнирна връзка Бочкообразный стол, Модерно Клуб Стол от Плюшени тъкани, Въртящо се На 360 Градуса, Малко Кресло За Отдих, Букле, Въртящи се Акце?

ayoodfo Отточна тръба на шарнирна връзка Бочкообразный стол, Модерно Клуб Стол от Плюшени тъкани, Въртящо се На 360 Градуса, Малко

BGN 2.00
Продукти

【Максимален комфорт】 се Насладете на максимален комфорт, благодарение на приятна за кожата плюшени тъкани и порести амортизация висока плътност, разработена за да осигури усещане укутанности и сигурност 【Завъртане на 360 градуса】 Лесно променяйте позицията и посоката за сядане с помощта на нашата функция свободно завъртане на 360 градуса, а тапицирана седалка осигурява стабилност и комфорт. 【Ергономичен дизайн】 Нашето малко въртящо се кресло, има кръгла бочкообразную облегалката и ъглови подлакътници, които осигуряват удобен за седене, което облекчава натиска върху гърба и ръцете. 【Здрава конструкция】 Нашата здрава дървена дограма и трайно черно кръгло управляемият метална основа осигуряват стабилност и подкрепа при продължителна употреба с максимална товароподемност 250 кг. 【Универсален и стилен】 Направете светъл и елегантен завършек на интериора на вашия дом с помощта на нашия модерен въртящ се стол-бъчва accent идеално за всеки хол, спалня, офис или малък помещения.Било то стол-диван за хол, стол за спални, клуб, стол или шезлонг. ● Благодарение на бочкообразному силуэту това е едно малко въртящо се кресло за хола съчетава в себе си стилове на дизайн средата на века, а също и съвременен стил, съответстващ на различните стилове на домашен интериор, и е идеалното допълнение към жилищни стаи, спални, апартаменти, клубове. ● Заоблен облегалка и высокоэластичная поролоновая подплата, мек калъф от плюшени тъкани и трайно завъртане база на 360 ° градуса, осигуряват отличен комфорт и устойчивост на този модерен въртящ се стол accent barrel, което ви позволява да се насладите на този релаксиращ пространство по време на работа или обучение.

R

Продукти в категория