.

.

Черна дъска TORASO, Магнитна Плоча, на дъската в рамка от масивна дървесина, Креда бяла Дъска в Рамка от Черно Дърво за Сватби, Кухня, Бар, ресторант, меню и домашен инте?

Черна дъска TORASO, Магнитна Плоча, на дъската в рамка от масивна дървесина, Креда бяла Дъска в Рамка от Черно Дърво за Сватби, Кухня,

BGN 1.00
Продукти

【Пиши, стирай, переписывай】 Висококачествена магнитна креда бяла дъска в рамка от масивна дървесина е много здрава, не оставя петна или ghosting и лесно да се изтрият 【Лесно да се мотае】 Размер : 17 " x 23 инча, и той идва с извънбордов оборудване, което лесно да се мотае хоризонтално или вертикално. 【Дъска за писане и за дисплей】 Магнитна класна дъска може да се използва за съставяне на списъци със задачи, срещи или седмични планове.Може да се използва като табла за съобщения, използвайте магнити, за поставяне на стикери, изображения, бележки, календари, менюта и т. Може също да се използват като магнитни дъски за поставяне на възпоменателни магнити, които сте донесли от цял свят. 【Превъзходен външен вид и универсално използване】 Здрава декоративна рамка в черен цвят в съвременен стил ще даде образа на премиум-клас, е подходящ за дома, офиса, кухня или ресторант, кафе, бар, магазин и много други.Също така е подходящ за провеждане на сватби, кръщенета, рожденни дни или housewarming.Малка класна дъска с лесни за носене, може да се използва като нагледно обезщетения в класната стая. 【Проявите своя творчески потенциал】 Пиша си романтични бележки, креативни снимки или важни съобщения на магнитна дъска в малка рамка!.

R

Продукти в категория