.

.

UPKOCH 5 бр. Силиконови Разклона За Готвене Практически Вилица За Салата Кухненска Вилица Разклона За Домашна Кухня Силикагел Незалепваща Малки Инструменти Антиприг?

UPKOCH 5 бр. Силиконови Разклона За Готвене Практически Вилица За Салата Кухненска Вилица Разклона За Домашна Кухня Силикагел Незалепваща

BGN 13.51
Продукти

ГОЛЯМА КУХНЕНСКА ВИЛИЦА - Край на кухненски вилици гладки и кръгли, без чеп, и няма да навредят на кожатаДръжката е опорна точка на главата на рамото, която е удобно да поставите директно върху страничната част на чашата, и това не е лесно да се направи, че осигурява задоволителен опит за използване.ЕРГОНОМИЧНА СИЛИКОНОВА ВИЛИЦА ??️Кухненска вилица може да се превърне в практичен подарък за вашите приятели в къща затопляне, те ще бъдат много доволни.СИЛИКОНОВИ клещи-ВИЛИЦА за ДЕСЕРТ за торта, Тя има подходящ размер и малко тегло и лесно за носене и съхранение и не заема място.ВИЛИЦА за ПРИГОТВЯНЕ на СПАГЕТИ- ✅ изящна изработка изработка и висококачествени материали осигуряват дълъг живот и перфектни детайли.Изработен е от добро силиконов материал, полезен е за здравето и безопасно, можете да го използвате с доверие.Множество кухненска вилица безопасен за използване, елегантен завой, удобен за хващане, много практичен.Удобна дръжка ви позволява удобно да го държи, когато се използва, не предизвиква чувство на умора.Списък на пакетите 5 x Характеристики вилици Материал : силикон сервировочная вилица - Цвят : както е показано по-голяма кухненска вилица - Размер : 29.08 X0 силиконови вилици за готвене. -Гладка и заоблен дръжка, удобен захват.Полиран разклона за пържена юфка има гладка повърхност, без чеп. -Тя е изработена от леки материали и не се уморява и след продължителна употреба.Това е един добър помощник за вашата кухня гумена запушалка. -Безопасни за използване, елегантен завой, удобен за хващане, много практичен.Ергономична вилица за хранене с удобна дръжка позволява удобно да го запази по време на употреба, не предизвиква чувство на умора. -Благодарение на практична кухненска вилица тя може да бъде ваш добър помощник за ежедневна употреба, много удобна вилица за плодове. -Изработена от висококачествен силикон, годни за носене, тя е трайна и може известно време да се използва като вилици за салата.Описание на продукта Голяма силиконова вилица, за да е подходяща за дома, хотели, ресторанти и други места.Ергономична с вилица Практически кухненска вилица от висококачествени материали, безопасни и трайно, може да се използва директно с храните.

R

Продукти в категория