.

.

Тренажор за ръце INOOMP, Тренажор за ръце, Сжимающее Пръстен, Тонизиращо безименен Пръст, Практичен Ръчно Заснемане, Симулатор за китката за Домашно фитнес зала (40 Пау?

Тренажор за ръце INOOMP, Тренажор за ръце, Сжимающее Пръстен, Тонизиращо безименен Пръст, Практичен Ръчно Заснемане, Симулатор за китката

BGN 5.16
Продукти

Преносим, лек, лесен за носенеИзработен от висококачествен силиконов материал, той притежава добра еластичност.Това може да подобри силата и в китките, пръстите на ръцете, предплечьях, ръцете.Дизайнът на пръстена е облегает формата на дланта, удобно компресиране. Нескользящая дизайн на мека, удобна и здрава за честа и многократна употреба.Описание на Този обект представлява силиконов ръчно изземване, който е изработен от висококачествен силиконов материал, трайно и удобно за използване.Хват за ръце може да даде твърдост, гъвкавост и облекчаване на болки в ставите.Идеалната тренировка за ръце, които могат да се изпълняват у дома или в офиса и които ще укрепят мускулите на ръцете и силата на захващане.Характеристики - Цвят : син. - Материал : силикон. - Размер : 8x6,5x1,8 см / 3,1x2,6x0,7 инча. - Изработен от висококачествен силиконов материал, има добра еластичност. - Това може да подобри силата и в китките, пръстите на ръцете, предплечьях, ръцете. - Нескользящая дизайн на мека, удобна и здрава за честа и многократна употреба. - Преносим, лек, лесен за носене. - Дизайн на пръстени напълно отговаря на формата на дланта, за хващане.-Размер : 8x6,5 см. на Помещение и включва 1 х силиконовата дръжка.

R

Продукти в категория