.

.

Bettomshin Двойна Жично Прихващане на Кабел, Дебел Маркуч за Прудового Помпа, Скоба за тръби, Болт, Скоба 38 мм/1,50 Вътрешен Диаметър, 15 бр.

Bettomshin Двойна Жично Прихващане на Кабел, Дебел Маркуч за Прудового Помпа, Скоба за тръби, Болт, Скоба 38 мм/1,50 Вътрешен Диаметър,

BGN 2.33
Продукти

【РАЗМЕР】- Вътрешен диаметър : 38 мм/1,5"; Дебелина : 2 мм/0,08"; Диаметър на винта : 6 mm/0,24"; Дължина на конеца : 30 мм /1,18 【МАТЕРИАЛ】 -Изработен от желязо, галванизирана повърхност, подобрява устойчивост на корозия устойчивост и антистойкость. 【ПРЕДИМСТВО】- Лесна за използване, отпуснете или затегнете винта за регулиране на диапазон от диаметри на лента.Лента от стоманена тел с по-здрав за по-дълга употреба на закрепване. 【ПРИЛАГАНЕТО на】-Предотвратите изстискване на маркуча с помощта на скобата на маркуча.Идеално за промишлени или битови цели, помага да се намали напрежението и да се защити маркуч. 【Комплекта】- 15 бр. × жично скоба за маркуч.Нашите скоби за маркучи, произведени от материали от премиум-клас.доказано е, че те са безопасни, трайни и са способни да издържат на екстремни условия на затягане. - Уникален тяло корпус осигурява максимално сцепление при затягане - Разхлабване или затягане на болт за регулиране диапазон от диаметри на лента - Предоставя изключителна надеждност - Лек, нископрофилен, компактен дизайн осигурява лесен монтаж в ограничени области на приложение.

R

Продукти в категория