.

.

DOITOOL Пиенето за домашни птици Се за домашни птици и Купа за вода За Овце, Кози, Телета, говеда, Свине, Кучета, Прасета, Поливающих Домашни Любимци, Инструмент за домаш?

DOITOOL Пиенето за домашни птици Се за домашни птици и Купа за вода За Овце, Кози, Телета, говеда, Свине, Кучета, Прасета, Поливающих

BGN 11.75
Продукти

пиенето за прасета, идеален за използване на фермата и могат да бъдат използвани от земеделските производители пиенето на едър рогат добитък Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.пиенето за коне, Подходящи за говеда, крави, овце, кози, кучета и други. автоматична пиенето за добитък Стабилно ниво на вода автоматично се подава вода на добитъка в стопанството. купа за вода за овце е Изработена от материал, пиенето няма ръжда и трайна употреба.Описание на Тази чаша за вода може автоматично да се излее вода.Изработени от желязо и мед, тази чаша за вода, не ръждясва и трайна употреба. подходящ за домашен добитък - овце, кози и други.Той е идеален за използване в стопанството и може да бъде полезна за земеделските производители.Характеристики - Цвят : черен. - Материал : желязо и мед. - Размер : приблизително.5 см - Изработен от материал, питатель за вода, не ръждясва и е трайна употреба. - Подходящ за едър рогат добитък - крави, овце, кози, кучета и други. - Стабилно ниво на водата, автоматично подаване на вода на добитъка в стопанството. - Идеален за използване в стопанството и може да бъде полезна за земеделските производители. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря!- Цвят : Черен.- Размер : 17 X18,5 см. на Помещение включва 1 х бутилка.

R

Продукти в категория