.

.

Шал с качулка, Зимна Шапка, Балаклава, Вязаный Качулка, Маска с качулка, Градинска Дишаща Гетра За лицето, шията и врата, Качулка с качулка, Фестивал Маска, Фестивале?

Шал с качулка, Зимна Шапка, Балаклава, Вязаный Качулка, Маска с качулка, Градинска Дишаща Гетра За лицето, шията и врата,

BGN 2.33
Продукти

Смес от кашмир, вълна, микрофибърЗакопчалката на дантела. 【Материали премиум-клас】 Разход на кашмир, вълна, микрофибър, анти-Пилинг, супер мек материал. 【Шал с качулка и маска за лице】Вязаный шал с качулка многофункциональен.Има вшитая маска, която бихте могли да се покриват лицето на открито.Шал с качулка може да се използва като шапка, шал за затопляне на шията или балаклаву.Само една шапка може да отговори на повечето нужди и согревать вас по цял ден на студено през зимата. 【Модерен предмет】Шал с качулка и маска, разработена от нашия собствен екип от дизайнери, която има опит за показване на колекция на Седмицата на модата в Ню Йорк. 【Супер топло】Материали шал с качулка, го правят идеален продукта за запазване на топлината в студено време. 【Идеалният Празничен костюм】Шал с качулка идеален за облекло на участниците музикални фестивали, като ЕРП Burning Man, Coachella и др Неговият стил отговаря на атмосфера на партито, както му маска ви спестява от суетата. 【Един размер подходящ за повечето】 Шал с качулка, създаден с еластичност, който е подходящ за повечето размери на главата на хората, на мъже или жени.Освен шал с качулка е регламентирана очните ябълки, можете да регулирате очните ябълки за вашия комфорт. 【Чудесен подарък】 Шал с качулка - страхотна идея за подарък за рожден ден, годишнини и празнични партита.Вашите приятели и роднини ще го харесат.Смес от кашмир, вълна, микрофибър.Закопчалката на дантела. 【Материали премиум-клас】 Разход на кашмир, вълна, микрофибър, анти-Пилинг, супер мек материал. 【Шал с качулка и маска за лице】Вязаный шал с качулка многофункциональен.Има вшитая маска, която бихте могли да се покриват лицето на открито.Шал с качулка може да се използва като шапка, шал за затопляне на шията или балаклаву.Само една шапка може да отговори на повечето нужди и согревать вас по цял ден на студено през зимата. 【Модерен предмет】Шал с качулка и маска, разработена от нашия собствен екип от дизайнери, която има опит за показване на колекция на Седмицата на модата в Ню Йорк. 【Супер топло】Материали шал с качулка, го правят идеален продукта за запазване на топлината в студено време. 【Идеалният Празничен костюм】Шал с качулка идеален за облекло на участниците музикални фестивали, като ЕРП Burning Man, Coachella и др Неговият стил отговаря на атмосфера на партито, както му маска ви спестява от суетата.

R

Продукти в категория