.

.

AKWOX (опаковка от 2) Защитно фолио за екран за iPhone 7 8 защитно фолио от закалено стъкло за iPhone 7 8 с пълно покритие, с рамка от ABS-пластмаса с извити ръбове, защитно фолио з?

AKWOX (опаковка от 2) Защитно фолио за екран за iPhone 7 8 защитно фолио от закалено стъкло за iPhone 7 8 с пълно покритие,

BGN 4.13
Продукти

Защитно фолио за екран на i Phone 7,8 с пълно покритие, висококачествени материали от 3 D-стъкло и твърдост 9 H позволяват да издържат на драскотини, натъртвания Забележка : защитно фолио за екрана е направен от две части-защитно фолио, изработени от закалено стъкло по средата + рамка с извити ръбове от ABS.Рамката е изработена от ABS-пластмаса, тя не е толкова твърда, като стъкло, върху него може да бъде драскотини. Яснота на изображението във формат HD на 99,99% и точността на докосване на екрана : висока чувствителност и прозрачност.С олеофобным покритие против масло и пръстови отпечатъци.Липсата на рейнбоу на екрана и инсталирайте, без мехурчета : Полирана повърхност, извит край точна лазерно рязане, ультратонкая защитен слой от закалено стъкло са идеални за вашето устройство. 1 търговия на Дребно опаковка включва : 2 бр. защитно стъкло с пълно покритие от ABS пластмаса с извит край за i Phone 7/8, 2 мокри и сухи кърпички за почистване на екран, 2 етикети.Защитно фолио за екран на i Phone 7,8 с пълно покритие, висококачествени материали от 3 D-стъкло и твърдост 9 H позволяват да издържат на драскотини, натъртвания. Забележка : защитно фолио за екрана е направен от две части-защитно фолио, изработени от закалено стъкло по средата + рамка с извити ръбове от ABS.Рамката е изработена от ABS-пластмаса, тя не е толкова твърда, като стъкло, върху него може да бъде драскотини. Яснота на изображението във формат HD на 99,99% и точността на докосване на екрана : висока чувствителност и прозрачност.С олеофобным покритие против масло и пръстови отпечатъци.Липсата на рейнбоу на екрана и инсталирайте, без мехурчета : Полирана повърхност, извит край точна лазерно рязане, ультратонкая защитен слой от закалено стъкло са идеални за вашето устройство. 1 търговия на Дребно опаковка включва : 2 бр. защитно стъкло с пълно покритие от ABS пластмаса с извит край за i Phone 7/8, 2 мокри и сухи кърпички за почистване на екран, 2 етикети.Защо Akwox : Компанията Akwox винаги се стреми да предоставя продукти, вдъхновени хора.Нашите дизайнери се стремят да предоставят на потребителите стилни и практични продукти с най-високо качество.Нашата цел : да Отговори на потребителското търсене и да предостави удовлетворенный услуга!На цял екран дизайн Напълно предпазва вашият екран от край до край.

R

Продукти в категория