.

.

Калъф Moto G Stylus 2020, DOOGE, Двупластова Сверхпрочная Защита на Цялото тяло, Амортизирующий Хибриден Твърд PC + Мек Силиконов Здрава Броня, Противоскользящий Калъф за моби?

Калъф Moto G Stylus 2020, DOOGE, Двупластова Сверхпрочная Защита на Цялото тяло, Амортизирующий Хибриден Твърд PC + Мек Силиконов

BGN 2.67
Продукти

Специално е съвместим с Motorola G Stylus 2020 г, но не и за G Stylus 2021. [БЕЗ вградена защитно фолио за екрана] и [Поддръжка за безжично зареждане]. дизайн 3 в 1, този калъф е изработен от удароустойчив хибриден противоскользящего външен твърд своята практика от цели материал PC + мек силиконов броня, които осигуряват противоударную защита от падане, удари, надраскване, запрашаването, отпадъци и ежедневно износване. 4 Гумени краища и изпъкнали ръбове повдигнете екрана и обектива на камерата над повърхността, за да се предотврати увреждане на стъкло и камери, както и предоставят пълната помощни възглавница за усилване на противоударной защита от падане и надраскване.Защита от падане и удобен дизайн осигуряват удобен и лесен за хващане, а също така осигурява защита по периметъра на устройството, без да се увеличава обема му, този калъф лесно да се побере във вашата чанта или в чантата си.Точни деколтета осигуряват лесен достъп до всички бутони, контроли и портове, без да се налага да се корпус.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви осигурим най-доброто сервизно обслужване.Добре дошли в сверхпрочный устойчив на удари защитен калъф Dooge за Motorola G Stylus 2020 и добро обслужване Особености : Липса на рамка около екрана, което позволява безпроблемно провеждане на пръста си по екрана. 4 ъгъла на засилена защита на защитете вашата модел от всякакви търкания и сблъсъци. Дизайн 3 в 1, в комбинация със здрав външен корпус от КОМПЮТЪР и мек вътрешен силикон предпазва вашия телефон от всякакви драскотини, удари, следи от отпечатъци и замърсявания.Нашият калъф е изработен от висококачествен екологично чист материал, който няма мирис и е безвреден за вашето здраве, а също така има приятна мекота в краищата за по-удобно хващане в ръка.Защита на целия корпуса Осигурява добра защита на вашия телефон от удари, наранявания, от прах и драскотини.Точни деколтета : перфектен достъп до всички портове, бутони, камери, колонки и микрофонам.Как да се инсталира? 1. Поставете телефона в силиконов калъф 2. Поставете силиконов калъф за задната част на капака на КОМПЮТЪРА 3. Поставете на преден пластмасов калъф в силиконов калъф 4. Защелкните калъф Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, без колебание, ние ще ви помогнем!.

R

Продукти в категория