.

.

Пакети от mylar FTREGON 100 Опаковки, които предпазват от миризмата, В комплект контейнери за хранителни продукти - Пакет от фолио с размер 4 * 6 инча с прозрачен прозорец, пл?

Пакети от mylar FTREGON 100 Опаковки, които предпазват от миризмата, В комплект контейнери за хранителни продукти - Пакет от

BGN 0.67
Продукти

Майлар ⭐Цвят (отпред / вътре / отзад) : Матиран прозрачен / сребрист / мат смесени цветове; Брой на парче : 100 броя Външни размери : 10x15 см (4x6 инча) Вътрешни размери : 8,5x11,5 см (3,3x4,5 инча). ⭐【Характеристики】 : Отново закрываемые майларовые торбички с цип може да термосвариваться и след запечатване имат разрывную част.Това може на 100% да се изключи появата на миризма.Делото отрывная, влага, плосък, се затваря отново и може да се използва повторно. ⭐【Комплексно използване】: нашите пакети са подходящи за опаковане на хранителни продукти, на кафе на прах, зърна, чай, ядки, сухи цветя, сушени плодове, бонбони, сладкиши, бижута, електронни части и т. ⭐【Сценарий за използване】:Можете да използвате нашите продукти за защита на вашите продукти, избягване на сухия климат в училище, в дома, офиса, къмпинг, пешем туризма за всеки повод. ⭐【100% гаранция за връщане] : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Отлично сервизно обслужване ви гарантира безгрижие.За постигане на най-добри резултати : .След залепване на цип за отопление запечатване може да се използва термосваривающую машина в горната част на отвора.

R

Продукти в категория