.

.

Модел на човешкия Скелет HINGONS за Анатомирования, Анатомический Скелет с височина 33,5 инча с Подвижни ръце и Крака, Боядисани части за мускулите и Изходни точки за ме?

Модел на човешкия Скелет HINGONS за Анатомирования, Анатомический Скелет с височина 33,5 инча с Подвижни ръце и Крака, Боядисани

BGN 2.00
Продукти

✅ МОДЕЛ на СКЕЛЕТА В ПОЛОВИН РАЗМЕР за ВЪЗРАСТНИ : Скелет включва модела на анатомични черепа, модел на гръбначния стълб с хрящевыми връзки и разклонения на артериите и нервите, модел на таза и подвижни ръце и кракаДопринесе за по-добро разбиране на структурата на човешкия скелет. ✅ Чудесно за ПРЕПОДАВАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ : нашите скелетните модели на ръцете и краката са гъвкави, като в същото време имат мускулна вмъкване и изходни точки.Идеална образователна модел за лекари, хиропрактиков, иглотерапевтов, кинезитерапевти. ✅ Сигурен И здрав материал : Реалистично имитира текстурата на костите, реалистично се усеща на пипане Нетоксичен екологично чист PVC материал, лесен за почистване и не е лесно да избледняват. ✅ Се МОНТИРА на стойка : Нашата анатомическая модел на скелета идва с поставка, можете да я покаже в своята клиника, хладилник, кухнята, салона като украса навсякъде. ✅ Следпродажбено обслужване : Ако има някакви проблеми с вашия модел, моля свържете се с нас. ✅ МОДЕЛ на СКЕЛЕТА В ПОЛОВИН РАЗМЕР за ВЪЗРАСТНИ : Скелет включва модела на анатомични черепа, модел на гръбначния стълб с хрящевыми връзки и разклонения на артериите и нервите, модел на таза и подвижни ръце и крака.Допринесе за по-добро разбиране на структурата на човешкия скелет. ✅ Чудесно за ПРЕПОДАВАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ : нашите скелетните модели на ръцете и краката са гъвкави, като в същото време имат мускулна вмъкване и изходни точки.Идеална образователна модел за лекари, хиропрактиков, иглотерапевтов, кинезитерапевти. ✅ Сигурен И здрав материал : Реалистично имитира текстурата на костите, реалистично се усеща на пипане Нетоксичен екологично чист PVC материал, лесен за почистване и не е лесно да избледняват. ✅ Се МОНТИРА на стойка : Нашата анатомическая модел на скелета идва с поставка, можете да я покаже в своята клиника, хладилник, кухнята, салона като украса навсякъде. ✅ Следпродажбено обслужване : Ако има някакви проблеми с вашия модел, моля свържете се с нас.

R

Продукти в категория