.

.

NLUOYLF100 бр Стикери Здравей Kittty, Водоустойчиви Етикети Mymelody за Бутилки с вода, Лаптоп, Броня, компютър, Телефон, Шлем, Винил за Многократна употреба Етикети и Стикери З?

NLUOYLF100 бр Стикери Здравей Kittty, Водоустойчиви Етикети Mymelody за Бутилки с вода, Лаптоп, Броня, компютър, Телефон, Шлем, Винил

BGN 3.03
Продукти

✔ Вие ще получите около 2-4 см 100 броя забавни стикери без дубликата ярки етикети ще добави цвят към живота.Комплименти и добро настроение !. ✔ Набор от стикери Hello Kitty може да се представи като награда или подарък за вашите ученици, деца, семейство, приятели или партньори.Абсолютно задоволително!. ✔ Е идеална за декорация на преносими компютри, раници, скейтбордов, багаж, превозни средства, брони, велосипеди, упражнения мотори, спални, пътни чанти, велосипед, мотоциклет, каране на сноуборд. ✔Етикети са произведени от ултра силна 100% винил, който е водоустойчива функция, здрави и устойчиви на лепило.Лесно се отстранява и не оставя след себе си никаква следа.Цвят почти не избледняват, просто трябва да използвате въображението си и да създават работа с нашите винил стикери с графити!. ✔ Гаранция за високо качество - ние 100% гарантираме, че ще сте напълно доволни от своя продукт.Ние си сътрудничим с FBA, за да ви предоставим стикери от най-високо качество.Ако имате някакви проблеми с получаването на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим вашите проблеми в рамките на 24 часа. ✔ Вие ще получите около 2-4 см 100 броя забавни стикери без дубликат.а ярки етикети ще добави цвят към живота.Комплименти и добро настроение !. ✔ Набор от стикери Hello Kitty може да се представи като награда или подарък за вашите ученици, деца, семейство, приятели или партньори.Абсолютно задоволително!. ✔ Е идеална за декорация на преносими компютри, раници, скейтбордов, багаж, превозни средства, брони, велосипеди, упражнения мотори, спални, пътни чанти, велосипед, мотоциклет, каране на сноуборд. ✔Етикети са произведени от ултра силна 100% винил, който е водоустойчива функция, здрави и устойчиви на лепило.Лесно се отстранява и не оставя след себе си никаква следа.Цвят почти не избледняват, просто трябва да използвате въображението си и да създават работа с нашите винил стикери с графити!. ✔ Гаранция за високо качество - ние 100% гарантираме, че ще сте напълно доволни от своя продукт.Ние си сътрудничим с FBA, за да ви предоставим стикери от най-високо качество.Ако имате някакви проблеми с получаването на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим вашите проблеми в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория