.

.

Tegmk/Танцово Трика-пакет за момичета, Балетное Рокля с дълъг Ръкав и Лъскави Пайети, Танцово Рокля (За деца/за Малки момичета/Големи момичета)

Tegmk/Танцово Трика-пакет за момичета, Балетное Рокля с дълъг Ръкав и Лъскави Пайети, Танцово Рокля (За деца/за Малки момичета/Големи момичета)

BGN 1.67
Продукти

ОкотоИздърпайте закопчалка.Само ръчно пране. ?【Мека за кожата】 Висококачествен плат, дишаща и пропускающая pot, запазва вашите момичета сухи по време на правенето на балет. ?【Разпечатки с блестящи звезди】 Ярък пудровый дизайн, блестяща звезда на пола, привличат вниманието на околните, правят си дете е най-яркият същество. ?【Струящаяся пола-пакетче】 Изработени от висококачествена мрежа, притежава висока еластичност, замешивается по желание, без деформации.Трехслойная пола-пакет, чрез която лесно прониква. ?【Дизайн без ръкави с волани】 двуслойни ръкави с волани, с брилянтни звезди, модерен и съблазнителен.Момичето ще го харесат. ?【Различни поводи】 балетное трика за момичета с набор чудесно за танци, балет, спортен упражнения, спорт и фитнес, cosplay, наряжания, сватби, гимнастика, изказвания и ежедневието, подаръци за деня на благодарността, Коледа, Хелоуин, подаръци за рожден ден. ?【Внимание при закупуване на】 Препоръчително ръчно пране в студена вода, без белина, без ютия, без четки, чакай да изсъхне.Възрастта и размера посочени само за информация.Ако фигурата на момичетата е по-голямо, отколкото при други сверстниц, ние ви предлагаме да изберете по-голям размер.Всяко момиче в сърцето си има една мечта за принцеса.Ние се стремим да предоставим си момиче, най-добрият танц на оборудване, за да може тя да бъде по-уверена в себе си и да блесне на сцената.Целта ни е да направим така, че всяко трика попадение за момичето.Ние обещаваме да ви предоставят възможно най-доброто изживяване от пазаруването. * В този момент вие ще имате уникално и изискано трика. * Одобрение на качеството, всяка трика, минава през строг подбор нас. * Успешните покупки, вашето удовлетворение е нашата най-голяма цел.

R

Продукти в категория