.

.

Спортна камера DV на открито, Екшън-камера с цветен екран с висока разделителна способност, видео Рекордер с цикличен запис на 1080P с клипсой, Мини-Водоустойчива каме?

Спортна камера DV на открито, Екшън-камера с цветен екран с висока разделителна способност, видео Рекордер с цикличен запис

BGN 0.67
Продукти

Дизайн на затягане : полезен и преносим, можете да се облечете стяга за дрехи, джобове, колани за раницата си, портмонета, книги и т Обектив HD 1080 P : с широкоъгълен обектив и добро осветление.Видео резолюция - 1920x1080 P. Резолюция на снимки - 3760x2128. Осигуряване на качеството на 1080 P HD видео.Широко приложение : Спортна камера на открито широко се използва в класни стаи, на правоохранителните органи, планинско катерене, пешем туризъм, колоездене и т. Защита на обектива : Силиконов калъф осигурява високо качество на картината, можете да правите по-ясни видео, без да се притеснявате, че вашият надраскан обектив.Циклична запис : видео ще бъде запазено, след 5 минути запис с камера.Карта памет (не е включена в комплекта) може да възпроизвежда и затваряне на видео.Времето за работа е около 90 минути.Дизайн на затягане : полезен и преносим, можете да се облечете стяга за дрехи, джобове, колани за раницата си, портмонета, книги и т. Обектив HD 1080 P : с широкоъгълен обектив и добро осветление.Видео резолюция - 1920x1080 P. Резолюция на снимки - 3760x2128. Осигуряване на качеството на 1080 P HD видео.Широко приложение : Спортна камера на открито широко се използва в класни стаи, на правоохранителните органи, планинско катерене, пешем туризъм, колоездене и т. Защита на обектива : Силиконов калъф осигурява високо качество на картината, можете да правите по-ясни видео, без да се притеснявате, че вашият надраскан обектив.Циклична запис : видео ще бъде запазено, след 5 минути запис с камера.Карта памет (не е включена в комплекта) може да възпроизвежда и затваряне на видео.Времето за работа е около 90 минути.Параметри : Тип на продукта : Помещение за спорт на открито Материал : ABS Тегло : около 103 г / 3,6 грама Размер на екрана : 0,96 инча Резолюция на видео : 1920x1080pph Резолюция на снимка : 3760x2128 кадри в секунда на видео : 30 кадъра в секунда Съотношение на изображението : 4 : 3 видео Формат : Формат AVIPhoto : jpg Капацитет на батерията : 380 ма, вградена литиева батерия (идва с вътрешна батерия) Напрежение на зареждане : 5 vdc Време за работа : около 90 минути Подкрепа съхранение : карти с памет (до 128 Г) (не е включен в комплекта)Как да използвате : Моля натиснете бутона Надолу, за да започнете да записвате.

R

Продукти в категория