.

.

TOYANDONA 4 бр., Смесена Храна като каишка за ръка, Сини Момчета за Бижута, Гривни за Осъзнаване, Гривни за Ръце, Дамски Оранжеви Пръстени От PVC, Червен Гривна, Идентификац?

TOYANDONA 4 бр., Смесена Храна като каишка за ръка, Сини Момчета за Бижута, Гривни за Осъзнаване, Гривни за Ръце, Дамски Оранжеви

BGN 3.40
Продукти

Гривни за спешна медицинска помощ-Дебели гривни са по-трайни и са достатъчно здрави, за да издържат на casual облеклоСиликонови гривни за здравно сигнали-изработен от силикон за по-дълга употреба. детски медицински гривни.Силиконов маншет-В комплекта са включени различни дизайни на медицински сигнали.Те са идеални за малки момичета и за използване по време на партита.Детска гривна с предупреждение за хранителна алергия - лесно и удобно за носене.детски медицински гривни.Гривна с предупреждение за хранителна алергия-В комплекта са включени медицински предупредителни проекти в различни стилове.Те са идеални за малки момичета и за използване по време на партита. детски медицински гривни.Съдържание на пакета 4 х гривни Характеристики - Цвят : както е показано. - Изработен от силикон за по-дълга употреба. - По-дебели гривни са по-трайни и са достатъчно здрави, за да издържат на casual облекло. - Размер : около 7x1,1x0,1 виж - лесно и удобно за носене. - Страхотни подаръци за децата и пълнители за ръчни чанти. - В комплекта са включени рисунки с медицински предупреждения в различни стилове.Те са идеални за малки момичета и за използване по време на партита. - Материал : силикон.Описание на продукта Силиконов маншет с медицински предупреждение Към тях се отнася дизайн с медицински предупреждение, която може да изпълни вашите деца празнична атмосфера.гривна с предупреждение за хранителни алергии за деца В комплекта са включени 4 броя силиконови гривни, които са изработени от висококачествен материал, както и гъвкави ленти за китки са безопасни за вашите деца и няма да раздразнят кожата или нещо друго. гривни за спешна медицинска помощ са напълно подходящи за малки момичета и за използване по време на партита.

R

Продукти в категория