.

.

WPYYI Easy Clip Магнитен кола за телефон, кола за арматурното табло, Магнитен кола за телефон, Универсална стойка, дисплей с възможност за завъртане на 360 градуса (Цвят: D, р?

WPYYI Easy Clip Магнитен кола за телефон, кола за арматурното табло, Магнитен кола за телефон, Универсална стойка, дисплей

BGN 2.67
Продукти

Универсален за всички автомобилни приборных панели, моля, не се притеснявайте за модела на вашия автомобил въртене на 360 градуса за най-добрия зрителен ъгъл на дисплея. тънък и лек дизайн, се пренася във всяка чанта, освобождава ръката си по всяко време и на всяко място.Най-добри помощни аксесоари за разговори, музика.Система за фиксиране Easy touch към вентиляционному дупката / всеки платка, никакви други инструменти, не се изисква.Универсален за всички автомобилни приборных панели, моля, не се притеснявайте за модела на вашия автомобил. въртене на 360 градуса за най-добрия зрителен ъгъл на дисплея. тънък и лек дизайн, се пренася във всяка чанта, освобождава ръката си по всяко време и на всяко място.Най-добри помощни аксесоари за разговори, музика.Система за фиксиране Easy touch към вентиляционному дупката / всеки платка, никакви други инструменти, не се изисква.Универсален за всички автомобилни приборных панели, моля, не се притеснявайте за вашия модел автомобил. въртене на 360 градуса за най-добрия зрителен ъгъл на дисплея. тънък и лек дизайн, се пренася във всяка чанта, освобождава ръката си по всяко време и на всяко място.Най-добри помощни аксесоари за разговори, музика.Система за фиксиране Easy touch към вентиляционному дупката / всеки платка, никакви други инструменти, не се изисква.Параметри : Тип : Кола Характеристики : Магнитен Опаковка в пакет : 1 * Кола за телефон Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.

R

Продукти в категория