.

.

CJP Beauty Brush Holder Органайзер за грим - Веган Черен Кожен Двухсекционный Пътен държач за четки | Водоустойчив и прахоустойчив - Портативен и лек (черен)

CJP Beauty Brush Holder Органайзер за грим - Веган Черен Кожен Двухсекционный Пътен държач за четки | Водоустойчив и прахоустойчив

BGN 9.99
Продукти

【 Пътен калъф за четки 】 Нашия калъф за четки за грим удобен пакет и носи със себе си по време на пътуване, без да се притеснявате за своите скъпоценни съцветияНай-подходящи специалисти, за да се запази четки при себе си в пътя. 【 Двоен КАЛЪФ за четки за съхранение на 】 Дома можете да почиствам го в два притежателя за по-голям обем за съхранение.Използвайте и двете части като чаши за съхранение на четки за грим или разделяне на чисти четки с мръсни. 【 Портативен И лек - органайзер-държач за четки за грим CJP Beauty удобно в переноске и съхранение.Може да се използва у дома и при пътуване.Той може да се побере във вашата чанта или прозрачно косметичке CJP Beauty.Задължителен инструмент за попълване на вашата колекция от професионална козметика, за да удължите живота на четките за грим. 【 Многофункционален 】 Не просто пътен държач за четки за грим, то също може да се използва за съхранение на четки на художник и така нататък.Идеален за носене повече от 15 четки или, разбира се, може да побере повече четки за грим на очите, ако те са малки. 【 Висококачествен водоустойчив материал 】 Чанта за четки за грим от две части, изработен от веганской на кожата и е предназначена за настаняване на цялата ни колекция от четки.Водоустойчива и лесно моющийся, със здрава и гладка цип.Нашият органайзер за четки за грим Е идеален за съхранение на вашата скъпоценна колекция. 【 Пътен калъф за четки 】 Нашия калъф за четки за грим удобен пакет и носи със себе си по време на пътуване, без да се притеснявате за своите скъпоценни съцветия.Най-подходящи специалисти, за да се запази четки при себе си в пътя. 【 Двоен КАЛЪФ за четки за съхранение на 】 Дома можете да почиствам го в два притежателя за по-голям обем за съхранение.Използвайте и двете части като чаши за съхранение на четки за грим или разделяне на чисти четки с мръсни. 【 Портативен И лек - органайзер-държач за четки за грим CJP Beauty удобно в переноске и съхранение.Може да се използва у дома и при пътуване.Той може да се побере във вашата чанта или прозрачно косметичке CJP Beauty.Задължителен инструмент за попълване на вашата колекция от професионална козметика, за да удължите живота на четките за грим.

R

Продукти в категория