.

.

n/a 5 БР. Четка за вежди с Квадратна ъгъл Многофункционални Щрихи За коса на Контурните Линии Сенки За очи Четка Коректор за Грим Инструменти (Цвят: 1)

n/a 5 БР. Четка за вежди с Квадратна ъгъл Многофункционални Щрихи За коса на Контурните Линии Сенки За очи Четка Коректор

BGN 1.67
Продукти

Расчесывает косата от найлон за коса, меки и шелковистых на допир всеки път натрапваме себе си на перфектен грим.Няма разводи и парцели с твърде много или твърде малко количество грим.Лесно наносящаяся пудра на прах, естествен цвят, равномерно нанасяне.Без избледняване и загуба на коса четки, подчертайте и се насладете на вкуса на живота.Тръби от алуминиеви сплави с дълбоко покритие придава метален блясък и предпазва от корозия.Расчесывает косата от найлон за коса, меки и шелковистых на допир. всеки път натрапваме себе си на перфектен грим.Няма разводи и парцели с твърде много или твърде малко количество грим.Лесно наносящаяся пудра на прах, естествен цвят, равномерно нанасяне.Без избледняване и загуба на коса четки, подчертайте и се насладете на вкуса на живота.Тръби от алуминиеви сплави с дълбоко покритие придава метален блясък и предпазва от корозия.Расчесывает косата от найлон за коса, меки и шелковистых на допир. всеки път натрапваме себе си на перфектен грим.Няма разводи и парцели с твърде много или твърде малко количество грим.Лесно наносящаяся пудра на прах, естествен цвят, равномерно нанасяне.Без избледняване и загуба на коса четки, подчертайте и се насладете на вкуса на живота.Тръби от алуминиеви сплави с дълбоко покритие придава метална глиц и предпазва от корозия При подходящи грижи си четка може да се използва в продължение на много години. Подходящ е както за професионални, така и за домашна употреба.Цвят : както е показано на снимката Материал четки : найлон Материал дръжки за коса : дървена дръжка пластмасова дръжка Размер на продукта : дължина-около 16,2 виж Опаковка в пакет : 5 бр. * четка за грим (изпращаме по ваш избор).

R

Продукти в категория