.

.

Ротационен Магнитен кука, Нов Модернизиран, Магнитни куки за хладилник с тегло 25 килограма, кука със силни неодимови магнити, идеален за хладилници и други магнитн?

Ротационен Магнитен кука, Нов Модернизиран, Магнитни куки за хладилник с тегло 25 килограма, кука със силни неодимови магнити, идеален

BGN 3.33
Продукти

【Индустриален клас】 : Капацитет 25 паунда предназначена за хоризонтално прилагане - се намалява с 2/3 при вертикално положение на използване 【Стабилно без пробиване】 : Постоянна магнитна повърхност.Висококачествени куки с неодимовыми магнити за организиране, изграждане, декориране и съхранение. 【Лекотата на монтажа】 : Магнитни куки лесно да се прибира, те са идеални за всеки малко пространство, за да се улесни съхранението и лесния достъп, а тези магнитни куки са поставени навсякъде и служат на цели, които е невъзможно да се повтори. 【Моля, обърнете внимание】 : заради силен магнетизъм, ако искате да използвате тези магнитни куки на хладилници от неръждаема стомана, ние препоръчваме на поставите кърпа или нещо друго между магнит и повърхност, за да защитите повърхността от надраскване. 【Премиум услуга】 : Нашите продукти са внимателно опаковани и изпратени от склад.Ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас и ние ще решим всички проблеми за вас. 【Индустриален клас】 : Капацитет 25 паунда предназначена за хоризонтално прилагане - се намалява с 2/3 при вертикално положение на използване. 【Стабилно без пробиване】 : Постоянна магнитна повърхност.Висококачествени куки с неодимовыми магнити за организиране, изграждане, декориране и съхранение. 【Лекотата на монтажа】 : Магнитни куки лесно да се прибира, те са идеални за всеки малко пространство, за да се улесни съхранението и лесния достъп, а тези магнитни куки са поставени навсякъде и служат на цели, които е невъзможно да се повтори. 【Моля, обърнете внимание】 : заради силен магнетизъм, ако искате да използвате тези магнитни куки на хладилници от неръждаема стомана, ние препоръчваме на поставите кърпа или нещо друго между магнит и повърхност, за да защитите повърхността от надраскване. 【Премиум услуга】 : Нашите продукти са внимателно опаковани и изпратени от склад.Ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас и ние ще решим всички проблеми за вас.Ротационен Магнитен кука, Нов модернизиран, магнитни куки за хладилник с тегло 25 килограма, кука със силни неодимови магнити, идеален за хладилници и други магнитни повърхности -12 бр.

R

Продукти в категория