.

.

Ключодържател MOLOVA Air Tag за притежателя на Apple Airtags, [2] Защитен Кожен калъф за Airtags, Калъф за тракера с притежателя на Air Tag, Ключодържател Airtag, Съвместим с нов ошейником ?

Ключодържател MOLOVA Air Tag за притежателя на Apple Airtags, [2] Защитен Кожен калъф за Airtags, Калъф за тракера с притежателя

BGN 2.33
Продукти

Съвместимост : Съвместим с държач Air Tag 2024 (Забележка : Airtag в комплекта не е включена. Траен лесно откриване пружина околовръстен закопчалката спомага за бързо заключване/отключване.Модерен универсален : Защитен калъф airtags е изработен от еднакво кожата в нужните умения стил и е подходящ за ежедневна употреба.Основание за използване : Този защитен калъф airtag идва с брелоком, можете да го прикачите към ключа от колата, чантата, образование ранцу дете, поводку за кучета, ценните неща и много други.Лесно променяйте места, където можете да изпращате airtag към нещата, които искате да следите. Дизайн идеална за засаждане : Защитен калъф е съвместим с нов брелком Apple Air Tag Ключодържател, калъф плътно облегает си Air Tag, като се гарантира, че тя остава на място, и можете да следите, към което той е приложен.

R

Продукти в категория