.

.

JUDYBRIDAL Дрехи за домашни Любимци Деним Яке за Кучета, Хладно Костюмный Жилетка за Малки до Средни Кучета, Котки, Деним Риза с Ревера за Кученца, Дрехи за Yorkshires чихуаху?

JUDYBRIDAL Дрехи за домашни Любимци Деним Яке за Кучета, Хладно Костюмный Жилетка за Малки до Средни Кучета, Котки, Деним Риза

BGN 1.00
Продукти

【Мек деним】 е Изработен от висококачествен джинсово-futon материали, меко, удобно и трайно в чорап, предпазва вашия домашен любимец от слънцето през пролетта / лятото и топло кучета есен / студена зимаСтилен деним жилетка ще превърне вашия домашен любимец, в хубава вълнест дете. 【Достъпни размер】 разположение 6 размери в избор от размери от XS до XXL, подходящи за повечето малки, средни и големи кучета и котки, като чихуахуа, йоркширски териери, булки, Shih дзъ, минпин, Теди, Булдог, голдън ретривър, пудел, шнауцер и т. Моля, не забравяйте да се запознаете с нашата таблица с размери на снимката вляво и първо измерете обиколката на гърдите си пухкав приятел и дължина на гърба, за да се осигури идеална за кацане. 【Ретро и стилен дизайн】 Стилен яка с ревери, закопчалки за копчета, стил деним яке в стил ретро.Лесно се побира и се отстранява благодарение на дизайна с бутоните.Идеални за носене по всяко време на годината. 【Прекрасна бродерия ягоди】 тънка детайли, качествен деним материал, отзад бродирани ярките ягоди.И това ви позволява да бродирам на повече ивици за всички стилове и прави кучето по-умна и по-привлекателна. 【Носят по различни поводи】 Тази сладка деним яке за кучета, ще се превърне в чудесен подарък за вашите кучета.Подходящ за ежедневна употреба навън, на открито, когато спортувате, у дома и при пътуване.Също така е идеален за Хелоуин, Коледа, рожден Ден, сватба, Пътуване, фотосесии и т. 【Мек деним】 е Изработен от висококачествен джинсово-futon материали, меко, удобно и трайно в чорап, предпазва вашия домашен любимец от слънцето през пролетта / лятото и топло кучета есен / студена зима.Стилен деним жилетка ще превърне вашия домашен любимец, в хубава вълнест дете. 【Достъпни размер】 разположение 6 размери в избор от размери от XS до XXL, подходящи за повечето малки, средни и големи кучета и котки, като чихуахуа, йоркширски териери, булки, Shih дзъ, минпин, Теди, Булдог, голдън ретривър, пудел, шнауцер и т. Моля, не забравяйте да се запознаете с нашата таблица с размери на снимката вляво и първо измерете обиколката на гърдите си пухкав приятел и дължина на гърба, за да се осигури идеална за кацане. 【Ретро и стилен дизайн】 Стилен яка с ревери, закопчалки за копчета, стил деним яке в стил ретро.Лесно се побира и се отстранява благодарение на дизайна с бутоните.Идеални за носене по всяко време на годината. 【Прекрасна бродерия ягоди】 тънка детайли, качествен деним материал, отзад бродирани ярките ягоди.

R

Продукти в категория