.

.

Малка кобур за мобилен телефон, калъф с клипс за колан от изкуствена кожа калъф за iPhone до 12.12 Pro, 12 Mini, 13, 13 Pro, 13 Mini, SE2020, калъф за мобилен телефон, калъф за носене, чанта ?

Малка кобур за мобилен телефон, калъф с клипс за колан от изкуствена кожа калъф за iPhone до 12.12 Pro, 12 Mini, 13, 13 Pro, 13

BGN 7.63
Продукти

【S-размери】 3,74 "x 6,1" (9,5x15 см)Чанта-кобур е подходящ за повечето мобилни телефони, подходящ за Motorola Moto G7/G7 Play/G7 Power/G8 Play/G8 Plus/G8 Power/G4/G5/G6, Moto E 2020/G Power/ G Stylus/G Pro/ E4/E5/E6/ Z Play/Z4/Z-Force, за Google, за One Plus, за TCL и др.0 -инчов гъвкав). 【Начини за носене】 Двойни прошитые коланите вериги за колан позволяват носенето на този кобур хоризонтално, плюс подвесное пръстен, на които можете да я закачите на раницата или чантата. 【Материал】 В джоба за телефон се използва изкуствена кожа и мека вътрешна подплата предпазва вашия телефон от надраскване и мръсотия.Общи дизайн осигурява добър външен вид, защита от удари и подплънки за безопасно съхранение. 【Поводи】 Калъф-стойка за смартфон за мъже и жени - това е най-лесният и защитен начин за носене на вашите големи телефони, подходящ за използване в ежедневието, на пътя, на тренировки, при пътуване, при ходене пеша, колоездене, планинско катерене, туристически, шоппинге и много други. * Ако по някаква причина смятате, че нашите продукти не отговарят на вашите очаквания, не се колебайте да се свържете с нас!удовлетвореността на нашите клиенти е от първостепенно значение. 【S-размери】 3,74 "x 6,1" (9,5x15 см).Чанта-кобур е подходящ за повечето мобилни телефони, подходящ за Motorola Moto G7/G7 Play/G7 Power/G8 Play/G8 Plus/G8 Power/G4/G5/G6, Moto E 2020/G Power/ G Stylus/G Pro/ E4/E5/E6/ Z Play/Z4/Z-Force, за Google, за One Plus, за TCL и др.0 -инчов гъвкав). 【Начини за носене】 Двойни прошитые коланите вериги за колан позволяват носенето на този кобур хоризонтално, плюс подвесное пръстен, на които можете да я закачите на раницата или чантата. 【Материал】 В джоба за телефон се използва изкуствена кожа и мека вътрешна подплата предпазва вашия телефон от надраскване и мръсотия.Общи дизайн осигурява добър външен вид, защита от удари и подплънки за безопасно съхранение. 【Поводи】 Калъф-стойка за смартфон за мъже и жени - това е най-лесният и защитен начин за носене на вашите големи телефони, подходящ за използване в ежедневието, на пътя, на тренировки, при пътуване, при ходене пеша, колоездене, планинско катерене, туристически, шоппинге и много други.

R

Продукти в категория