.

.

SXYLTNX 5-port gigabit switch Mini 10/10/1000 Mbps Пинг switch Fast Ethernet RJ-45 LAN Hub/пълен или полу-дуплекс обмен (цвят: както е показано, размер: един размер)

SXYLTNX 5-port gigabit switch Mini 10/10/1000 Mbps Пинг switch Fast Ethernet RJ-45 LAN Hub/пълен или полу-дуплекс обмен (цвят: както е показано,

BGN 78.01
Продукти

1It осигурява 5 портове автоматично изравняване 10/100/1000 Mbit/s, които могат да се използват за създаване на локална мрежа или разширяване на изгряващото мрежа.it увеличава скоростта на предаване е до 10 пъти, премахване на проблемните cascade лента. В резултат на високото свързване и лесни за използване функции, той е подходящ за организиране на мрежа от училищни общежития, малки офиси и видеонаблюдение. Приема на зелени и еко-материал ABS, подобряване на устойчивост на топлина и разсейване на топлината. Тенис и за стенен монтаж опростяват инсталацията, предоставят достъп до IP-камера и осигуряват непрекъснат и ясен образ.It осигурява 5 портове автоматично изравняване 10/100/1000 Mbit/s, които могат да се използват за създаване на локална мрежа или разширяване на изгряващото мрежа.it увеличава скоростта на предаване е до 10 пъти, премахване на проблемните cascade лента. В резултат на високото свързване и лесни за използване функции, той е подходящ за организиране на мрежа от училищни общежития, малки офиси и видеонаблюдение. Приема на зелени и еко-материал ABS, подобряване на устойчивост на топлина и разсейване на топлината. Тенис и за стенен монтаж опростяват инсталацията, предоставят достъп до IP-камера и осигуряват непрекъснат и ясен образ.It осигурява 5 портове автоматично изравняване 10/100/1000 Mbit/s, които могат да се използват за създаване на локална мрежа или разширяване на изгряващото мрежа.it увеличава скоростта на предаване е до 10 пъти, премахване на проблемните cascade лента. В резултат на високото свързване и лесни за използване функции, той е подходящ за организиране на мрежа от училищни общежития, малки офиси и видеонаблюдение. Приема на зелени и еко-материал ABS, подобряване на устойчивост на топлина и рассеивание5 топлина.Тенис и за стенен монтаж опростяват инсталацията, предоставят достъп до IP-камера и да осигуряват непрекъснато и ясно изображение6.Той поддържа настолна инсталация и стенен монтаж.Без настройките той може да бъде повторен след свързване.Подробна информация за продукта Мощност : DC 5 Ethernet : 5 * RJ-45 10/100/1000 Mbps Пропускателна способност на пристанищата : 10 gbps Честотна лента : 7,44 Mpps Packet Буфер : 1 мм MAC-адрес : 1 Kb Кадър : 2 kb Режим на предаване : Съхранение и спедиция на Мрежов протокол : IEEE802.

R

Продукти в категория