.

.

Qjaiune 20 бр. Ножове за лобзика с Т-Образно опашка T101AO, Остриета за Лобзика Дължина 3-1 / 4 Инча от Високо Стомана, Лобзик за бързо рязане на Дърво, Шперплат, Твърда дървеси?

Qjaiune 20 бр. Ножове за лобзика с Т-Образно опашка T101AO, Остриета за Лобзика Дължина 3-1 / 4 Инча от Високо Стомана, Лобзик за бързо

BGN 10.00
Продукти

Комплект ножове за лобзика с Т-образно опашка : Mailto съдържа 20 x лобзиковых пих T101 AO, разстояние между зъбите : 0,06 "/14 мм, работна дължина : 2-1 / 4 "/ 57 мм, обща дължина : 3-1 / 4 " / 83 мм ➤ Висококачествен материал : Нож за лобзика от шперплат, изработени от висококачествена високо стомана, твърда и остра. подходящ за всички лобзиков с т-образно опашка, които позволяват бързо и точно да го нарежете. ➤ Широк спектър на приложение : Острието на лобзика за фина обработка има профили на зъбите 20 TPI, предназначени за извита и прокручивающейся глоба рязане на ПВЦ, масивно дърво, ПДЧ, ПДЧ, шперплат и ПЛОСКОСТИ. ➤ Лесна употреба : конструкция с Т-образно опашка позволява да се подобри стабилността при зажиме без винт за определяне, както и лесно за монтаж и разбира. ➤ За услуга : Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си висококачествени продукти.Ако в рамките на 30 дни не сте 100% доволни от стока, например, купи грешен размер, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще в рамките на 24 часа ще ви дадем задоволително решение. Комплект ножове за лобзика с Т-образно опашка : Mailto съдържа 20 x лобзиковых пих T101 AO, разстояние между зъбите : 0,06 "/1.4 мм, работна дължина : 2-1 / 4 "/ 57 мм, обща дължина : 3-1 / 4 " / 83 мм ➤ Висококачествен материал : Нож за лобзика от шперплат, изработени от висококачествена високо стомана, твърда и остра. подходящ за всички лобзиков с т-образно опашка, които позволяват бързо и точно да го нарежете. ➤ Широк спектър на приложение : Острието на лобзика за фина обработка има профили на зъбите 20 TPI, предназначени за извита и прокручивающейся глоба рязане на ПВЦ, масивно дърво, ПДЧ, ПДЧ, шперплат и ПЛОСКОСТИ. ➤ Лесна употреба : конструкция с Т-образно опашка позволява да се подобри стабилността при зажиме без винт за определяне, както и лесно за монтаж и разбира. ➤ За услуга : Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си висококачествени продукти.Ако в рамките на 30 дни не сте 100% доволни от стока, например, купи грешен размер, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще в рамките на 24 часа ще ви дадем задоволително решение.За нас : Qjaiune се гордее, че предоставя на потребителите задоволителна и висококачествени продукти.

R

Продукти в категория