.

.

Пластмасови Контейнери-Организаторите за съхранение на Momo's House Кутия с капак във формата на тухли - Комплект от 4 Штабелируемых Кутии-Организаторите Прозрачен, Сре?

Пластмасови Контейнери-Организаторите за съхранение на Momo's House Кутия с капак във формата на тухли - Комплект от 4 Штабелируемых

BGN 17.26
Продукти

??????? ??????? ??? ??? : Този набор от пластмасови контейнери, изработени от висококачествена пластмаса полипропилен, който е траен, безопасен и няма мирис за употреба от бебета и децаТой е здрав, това не е лесно да се прекъсне и да се съборят, и то не напълно предпазват вашите вещи. ???? ?????? ?????? ??? : Нашата кутия-органайзер за съхранение идва с подвижен капак.Тези шапки са красиво декорирани във формата на блокове lego; с такъв дизайн лесно ще привлече вниманието на вашите деца.Всяка покритието е надеждно защелкивается и се фиксира на място, така че не е нужно да се притеснявате за евентуални разливи. ????????? ?????? : Пластмасов органайзер за боклук кофи е проектиран във формата на тухли, която е уникален и привлекателен дизайн.Подходящ е за деца, които обичат строителни блокове.На капака има 4 контейнери сини, Зелени, жълти и червени. ??????? ????????? : Кутия за съхранение на кухненски блокове е подходящ за съхранение на малки частици, конструктори lego, образователни играчки, топчета и всякакви други стоки.Комплект от четири броя може да добавяте и съхранявате; да се сгъва, когато не се използва, което води до спестяване на място. ???????????? ??? ??? : Тази пластмасова кутия е предназначена за ежедневна къщи за съхранение и играчки.Може да се прилага във всяка стая на къщата.Да се съхранява всичко, което искаш, от празнични украси, закуски, изделия ръчна изработка, лекарства, облекло и канцеларски материали до обекти за гараж. ??????? ??????? ??? ??? : Този набор от пластмасови контейнери, изработени от висококачествена пластмаса полипропилен, който е траен, безопасен и няма мирис за употреба от бебета и деца.Той е здрав, това не е лесно да се прекъсне и да се съборят, и то не напълно предпазват вашите вещи. ???? ?????? ?????? ??? : Нашата кутия-органайзер за съхранение идва с подвижен капак.Тези шапки са красиво декорирани във формата на блокове lego; с такъв дизайн лесно ще привлече вниманието на вашите деца.Всяка покритието е надеждно защелкивается и се фиксира на място, така че не е нужно да се притеснявате за евентуални разливи. ????????? ?????? : Пластмасов органайзер за боклук кофи е проектиран във формата на тухли, която е уникален и привлекателен дизайн.Подходящ е за деца, които обичат строителни блокове.На капака има 4 контейнери сини, Зелени, жълти и червени. ??????? ????????? : Кутия за съхранение на кухненски блокове е подходящ за съхранение на малки частици, конструктори lego, образователни играчки, топчета и всякакви други стоки.Комплект от четири броя може да добавяте и съхранявате; да се сгъва, когато не се използва, което води до спестяване на място. ???????????? ??? ??? : Тази пластмасова кутия е предназначена за ежедневна къщи за съхранение и играчки.Може да се прилага във всяка стая на къщата.Да се съхранява всичко, което искаш, от празнични украси, закуски, изделия ръчна изработка, лекарства, облекло и канцеларски материали до обекти за гараж.

R

Продукти в категория