.

.

BESPORTBLE 2 бр. Струнни Висящи Закачалки за съхранение на снимки, Гирлянди от мъниста, за декорация на Дома, Висящи Фотоклипы, Мъниста, Висящи на стената, монтиран на сте?

BESPORTBLE 2 бр. Струнни Висящи Закачалки за съхранение на снимки, Гирлянди от мъниста, за декорация на Дома, Висящи Фотоклипы, Мъниста,

BGN 1.67
Продукти

Дисплей ЗА ПОКАЗВАНЕ на изображения С клип - Висококачествен материал, гъвкавост и отлична трайност, лесна за използване и е оценен за по-дълъг животДЪРЖАЧ ЗА ЗАХВАЩАНЕ за снимки - Можете също да споделяте свои творби смесен размер, картички, всички комбинации, които вие искате, освен закачане на снимки.ДИСПЛЕЙ ЗА окачване на снимки С клипове - ???? Широко се използва за окачване и определяне на снимки, бележки, бележници, хартия и много други, на уникално и красиво.Елегантен и опростен дизайн, прекрасни детайли ще гарантира своята практичност и популярност.Скоби за снимки - Скоба за гирлянди от мъниста нежен и красив, мил и премиум, ще даде на вашия дом нов вид и красота.Поставки за снимки за украса на СТЕНИТЕ - Гирлянди от дървени мъниста могат да придадат на дома декора селски и празнична чар, с добър декоративен ефект.Дисплей ЗА ПОКАЗВАНЕ на изображения С клип - Висококачествен материал, гъвкавост и отлична трайност, лесна за използване и е оценен за по-дълъг живот.ДЪРЖАЧ ЗА ЗАХВАЩАНЕ за снимки - Можете също да споделяте свои творби смесен размер, картички, всички комбинации, които вие искате, освен закачане на снимки.ДИСПЛЕЙ ЗА окачване на снимки С клипове - ???? Широко се използва за окачване и определяне на снимки, бележки, бележници, хартия и много други, на уникално и красиво.Елегантен и опростен дизайн, прекрасни детайли ще гарантира своята практичност и популярност.Скоби за снимки - Скоба за гирлянди от мъниста нежен и красив, мил и премиум, ще даде на вашия дом нов вид и красота.Поставки за снимки за украса на СТЕНИТЕ - Гирлянди от дървени мъниста могат да придадат на дома декора селски и празнична чар, с добър декоративен ефект.Пратката включва 2 × гирлянди от дървени мъниста с клипове Характеристики -Цвят : както е показано на снимката, гирлянда от мъниста с клип -Материал : дърво, въженият титуляр за снимки на стената -Размер : 130,00 X2,50 X2,50 см/51,09 X0,98 X0 дисплей за снимки с клипове. - Елегантен и прост дизайн, прекрасни детайли ще гарантира своята практичност и популярността на дървена стена фотоклипсам. - Широко се използва за окачване и определяне на снимки, бележки, бележници, хартия и много други, на уникално и красиво показване на изображения с помощта на скоби.

R

Продукти в категория