.

.

BuJinZeTui Подчертаване на логото на вратата на колата на Светия Shadow Light Лазер Любезно Предоставени от led лампата на Автомобилни Аксесоари, Съвместими с зарядно устройс?

BuJinZeTui Подчертаване на логото на вратата на колата на Светия Shadow Light Лазер Любезно Предоставени от led лампата на Автомобилни Аксесоари,

BGN 10.83
Продукти

Съвместимост : Зарядно устройство 2010-до момента Забележка : Първо се уверете, че вашия автомобил е инсталиран на оригиналната осветление на вратите, когато желаете да замени тези подсветка с логото на марката.Щепсела и да играе : 12, мощност 5 Вата, изработен от качествена ABS пластмаса, същите размери и зарядно устройство, оригинална проекция на сянката.Лесна инсталация : директен заместител.Никакви промени не се изисква.Няма рязане на тел.Моля, убедително, за да потвърдите, че вашият оригинален автомобилен врата лампа може да бъде включен, преди да купите. корона лампа за КОМПЮТЪР с висока разделителна способност-трехслойная комбинирана лампа с висока светопропускаемостью, троен филтър, висококачествен полупрозрачен горенето материал Bayer, висока устойчивост на топлина, устойчивост на удар и стабилност.Готин дисплей : Отворете вратата, и вратата светлини Charger Scat Пакет свети павел, а логото, веднага се проектира на земята, осигуряване на осветление при влизане в автомобила и изхода от него.Светлината се изключва автоматично, когато вратата се затваря.Адаптирани модели : За зарядното устройство 2010-до момента Параметри : 100% новост и суперяркий led лампа Напрежение : 12 Изходна мощност : 5 W Материал : ABS + алуминиева сплав на Помещение и включва : 2 * Вратите светлини Challenger с логото на проектора Инструкции за инсталиране 1. Използвайте отвертка, за да свали и демонтиране на оригиналните светлини на прага. Свържете нови врати светлини с подходящ конектор. Задайте нови светлини за вратите на мястото, където са били първоначалната си светлини. Инсталацията мина успешно.Логото трябва да бъде спроецирован на земята.

R

Продукти в категория