.

.

Qzstlcgw Хипоалергенни Обеци-карамфил с винт на задната седалка, за жени, Момичета, Обеци-Карамфил от Хирургическа Стомана, Панделки, Висящи Обеци, Преливащи Сърце, Пеп?

Qzstlcgw Хипоалергенни Обеци-карамфил с винт на задната седалка, за жени, Момичета, Обеци-Карамфил от Хирургическа Стомана, Панделки, Висящи

BGN 1.33
Продукти

1 【Обеци-карамфил с винт винт】 В един комплект включва различни стилове и хипоалергенни обици с винт винт, като обици във формата на сърце, обеци с винт на главата във формата на цвете, обеци-пеперуди и обеци с висулки във формата на сърце CZ, блестящи обеци с винт на глава от цирконии.Обеци-сърца с фианитами, висящи обеци с разноцветни цветя, има обеци-пеперуди и висящи обеци-на дъгата - различни дизайни предлагат богат избор за ежедневно носене. 【Дизайн обици с винт винт】 Те имат външна резба и сигурна конструкция с винт глава, осигуряваща безопасно задържане на обеци на място.Тези обеци с винт закопчалка подходящи за всички възрасти, те са достатъчно защитени и не отшумяват, което ви гарантира отлично носенето. 【Размер на материала】 Калибър - 16 г.2 mm); дължина на прът : 6 мм (1/4 ") за топкова на облегалката и 20 г (0,8 мм) дължина на пръта, 7 mm (5/16 ") за плоска облегалката; дължина на окачването 6 мм-10 мм; Вътрешен диаметър : 8 мм-10 мм висококачествена хирургична неръждаема стомана, здрава и гипоаллергенная, напълно не причинява корозия, не съдържа олово и никел. подходящ за чувствителна кожа. 【Идеален подарък】 Тези комплекти обеци с винт винт за жени, мъже, момичета и децата, са изработени от хирургическа неръждаема стомана 316 L, хипоалергенни.Многоцветен набор от обеци-завинчивалок - чудесен подарък за абитуриентски бал, рожден Ден, Коледа, годишнина, Свети Валентин, сватба, Ден на майката и др. 【Следпродажбено обслужване】 Предлагаме 180-дневна гаранция за връщане на пари, и ако имате някакви проблеми с нашите обеци с винт винт за жени, мъже, момичета и деца по време на пазаруването, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Qzstlcgw се основава на концепцията за любовта, за да се даде на купувачите на бижута с чувство на щастие.Ние използваме, висококачествени материали и отлична изработка на производство за по-удобно носене.Бижута Qzstlcgw, пълни с модата, простота, уникалност и чар, дават нови впечатления на всеки купувач.Комплект обици от хрущял се предлага с различни стилове спирални обици-гвоздиков от козелкового на хрущяла, уникални стилове, красивата пеперуда и дъга, сверкающим опалом, елегантни цирконами, хубави цветове, хубави сърца и т.

R

Продукти в категория