.

.

Подарък Контейнери Yardwe Скоростна Празни Консервени Кутии За Съхранение на Топли Сватбени Свещи Прости Мулти-: Козметика, свети Валентин, Малки Съдове, Подарък За С?

Подарък Контейнери Yardwe Скоростна Празни Консервени Кутии За Съхранение на Топли Сватбени Свещи Прости Мулти-: Козметика, свети

BGN 1.33
Продукти

желязоНежна сватбена кутия за бонбони : Опаковъчен лист : метална банка 10x.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме винаги на ваше разположение.Сладки калъф за партито : Тази подарък кутия ще се превърне в подходящо украшение за подаръци за рожден ден и подходяща атмосфера.Лидице кутия с сърце : Подарък кутия във формата на сърце 10шт, Лесен Фестивален Контейнер за бонбони, Лидице кутия за партита.Чай : една Малка лидице кутия с капак под формата на сърце.Декоративна подарък кутия : С добра герметичностью, той предпазва вашите пакетирани храни от влага i. Предпоставка е Списък на топ 10 x Подарък кутии Характеристики -Размер : прибл.72 X1 кутии за коледни подаръци. -Цвят : Червен Опаковъчен контейнер за подарък -Материал : Лидице кутия за бисквити - Благодарение на компактен размер и лесно теглото на калъпи за великденски шоколадови бонбони лесни за носене и съхранение. - Подходящ размер, може да се използва за съхраняване на бонбони и бисквити, на вашия приятел, трябва да бъде много ще се зарадват на консервени кутии подарък. - Благодарение на добрата стягане той позволява да се предпази вашите опаковани продукти от влага и коледното кутии. - Използването на дизайн на ролките върху корпуса на кутията, безопасна за докосване, не травмирующего ръце за конфетных кутии. - Много гъвкав, много подходящ като подарък кутии за опаковане на подарък и да се раздадат кутии със свещи.Описание товараделичная сватбена кутия за бонбони, Подходящи за опаковане на подарък за празниците или на рожден ден, а също така може да съдържа бонбони, занаяти, картички, закуски и така нататък.лидице кутия във формата на сърце Вие също можете да я използвате като дневна кутия за съхранение на чай. Тази елегантна кутия е изработена от материали и практичен.

R

Продукти в категория