.

.

Монолитен борда компактна пудра за лице SACE LADY Определя грим, контролира блясък, Изглажда Фини бръчки за безупречно лесно завершающего ефект, Устойчива Компактна к?

Монолитен борда компактна пудра за лице SACE LADY Определя грим, контролира блясък, Изглажда Фини бръчки за безупречно лесно завершающего

BGN 2.33
Продукти

【БЕЗУПРЕЧНО ПОКРИТИЕ и за ФИКСИРАНЕ на ГРИМА 】 Няколко движения на създаване на пълно, безупречно покритие, а след това го поставете в косметичку за бързо подкрашиванияВисококачествени, гурме монолитен борда прах за даване на мат, гланц макияжу.Наситените хранителни съставки, той удобно се нанася, без чувство на изсъхване. 【МАТИРАН ЕСТЕСТВЕН ВИД и по-ДЪЛЪГ ПЕРИОД на НОСЕНЕ на】 Тази матиране пудра на прах представлява финалната захар, която осигурява безупречно покритие през целия ден с контролиран блясък.Създава матов ефект и гладко светлинен покритие. 【Компактна пудра ЗА ГРИМ С КОНТРОЛ на МАСЛО И БЛЯСЪК】 Абсорбира излишните мазнини и намалява обувки, стеснява порите и фини бръчки.Можете да зацапвам блясък, растушевать за получаване на естествената украса или да се натрупват за по-голямо покритие.Нанесете на върха на грим или върху чиста, увлажненную кожата, за получаване на кадифена гладко послевкусия. 【УЛТРА МЕКА и КОПРИНЕНА ТЕКСТУРА】 Ультратонкая пудра на прах, която може да се използва за нанасяне на грим по лицето или тялото.Копринено мека текстура с матово покритие перфектно стабилизира на всеки грим, за определяне и приключване на които тя се използва. 【ЖЕСТОК ГРИМ ЗА ЛИЦЕ】 Тази лека компактна пудра ляга равномерно на кожата, като създава гладка, безупречна и матирано покритие.

R

Продукти в категория