.

.

Държач за коледни чорапи Guojanfon, Метални куки за захващане на коледни чорапи, ленти за отглеждане на Кожуха за коледна украса (6 бр. -Златен)

Държач за коледни чорапи Guojanfon, Метални куки за захващане на коледни чорапи, ленти за отглеждане на Кожуха за коледна украса

BGN 3.33
Продукти

Коледни държачи за Чорапи, Манто куки, Закачалки, Мантел куки, Закачалка, Коледен кука за Отглеждане, Камина Закачалка, дръжка за украса за коледно парти 【Здрав】 Титуляр за коледни чорапи, изработени от желязо.Ние използваме процеси на нанасяне на галванични покрития и полиране, за да се предотврати корозия на метала продукта, което също повишава неговата устойчивост на износване и ви позволява да го използвате в продължение на дълго време. 【Размер】 Около 3,94 * 5,91 инча/ 10* 15 см, подходящ за каминных рафтове с дебелина по-малко от 4 инча.Моля, проверете размера преди покупка, благодаря. 【Специален дизайн】 Титуляр за коледни чорапи има правоъгълен дизайн, той е подходящ за повечето каминных рафтовете.В същото време ние също предвидливо добавя към продуктите нескользящие уплътнения.Можете да окачите на някои бижута определено тегло, точно на него, не с помощта на лепило за фиксиране.Разбира се, ако смятате, че той не е достатъчно здрав, можете да използвате и лепило, за да се засили себе си. 【Повод】 Титуляр за коледни чорапи можете да използвате в плоски работни маси с подходяща дебелина, като манто рафтове, камини, стълби или настолни компютри.Можете да окачите на него, всички видове коледна украса, разбира се, тя може да се използва в ежедневието си.Коледни държачи за Чорапи, Манто куки, Закачалки, Мантел куки, Закачалка, Коледен кука за Отглеждане, Камина Закачалка, дръжка за украса за коледно парти. 【Здрав】 Титуляр за коледни чорапи, изработени от желязо.Ние използваме процеси на нанасяне на галванични покрития и полиране, за да се предотврати корозия на метала продукта, което също повишава неговата устойчивост на износване и ви позволява да го използвате в продължение на дълго време. 【Размер】 Около 3,94 * 5,91 инча/ 10* 15 см, подходящ за каминных рафтове с дебелина по-малко от 4 инча.Моля, проверете размера преди покупка, благодаря. 【Специален дизайн】 Титуляр за коледни чорапи има правоъгълен дизайн, той е подходящ за повечето каминных рафтовете.В същото време ние също предвидливо добавя към продуктите нескользящие уплътнения.Можете да окачите на някои бижута определено тегло, точно на него, не с помощта на лепило за фиксиране.Разбира се, ако смятате, че той не е достатъчно здрав, можете да използвате и лепило, за да се засили себе си. 【Повод】 Титуляр за коледни чорапи можете да използвате в плоски работни маси с подходяща дебелина, като манто рафтове, камини, стълби или настолни компютри.

R

Продукти в категория