.

.

TECH-P Комплект от 3ШТ кръгове (2+1.5+1) Набор от Перфораторов за Бродерия Инструмент за Пробиване на Хартията Eva Тренировки за Извършване на Работи Венец за Scrapbooking Кръг о?

TECH-P Комплект от 3ШТ кръгове (2+1.5+1) Набор от Перфораторов за Бродерия Инструмент за Пробиване на Хартията Eva Тренировки за

BGN 9.33
Продукти

❤️ Качествен материал : Тези кръгли дупката удари са изработени от черупки ABS и остриета, изработени от сплав, която е здравДъното е от прозрачна пластмаса своята практика, която защитава острието и предпазва от прах или отпадъци.забележка под наем цвят на външната повърхност на удар и може да се различават. ❤️ Размер удар за бродерия : 1-7 см (Д) X5,6 см (В) x4,2 см (ш); 1,5-9 см (Д) X7 см (В) x5,5 см (ш); 2.11 за см (Д) X8 см (В) x6,6 см (ш); Размер на удар : около -1 "1,5" и 2". ❤️ Лекотата на използване и проявете въображението си Лесен за работа, поставете хартия под отвора за перфорация, леко натискам, тогава вие ще получите един красив модел.Позволете на вашето творение да се излезе от контрол!. ❤️ Подходящ за обикновена хартия, пяна EVA, фолио, крафтовой хартия с дебелина по-малка от 3 mm. Моля, пазете тези елементи далеч от деца 0-3 години от съображения за сигурност. ❤️ Най-добрият вариант за подарък, тези специално разработени тренировки са идеални за създаване на красиви рельефных фигури с вътрешни изрези и предлагат творческа гъвкавост; Са идеални за детски занаяти собствените си ръце, подарък опаковки, пликове, тетрадки книги на паметта, поздравителни картички, подаръци birk, албуми, албуми картички, декоративни ленти и всякакви хартиени работи.ЗАЩО ЗАНАЯТЧИЙСКИ PUNCHES СА ПОПУЛЯРЕН ИНСТРУМЕНТ?.С помощта на перфоратор, може да се правят дупки, както и малки форми, а след това има аналози на дупки.Можете да направите рамките на своята хартиени покривки за маса или филийки от конфети във формата на сърца и цветни звездички за булката и младоженеца.Можете да направите висящи украшения за стената врати партита.Ако ви харесват албуми за албуми, можете също да използвате punches, за да украсяват своите албуми.Вие може да възприемете това като добър вариант за подарък.Тренировки - много популярен инструмент сред любителите на scrapbooking, изработка на картички и работи от хартия, тъй като : . Нашите занаятчийски punches много удобни за използване.Изисквания за хартия : .

R

Продукти в категория