.

.

Универсален автомобилен Мек, багажник за Каяк/кану-каяк/ surfboards/SUP/Сноуборд, Накладки за багажник на покрива, Система за Носене включва 2 16-футови стяжных колан, 2 на в?

Универсален автомобилен Мек, багажник за Каяк/кану-каяк/ surfboards/SUP/Сноуборд, Накладки за багажник на покрива, Система за Носене включва

BGN 27.99
Продукти

【Универсална съвместимост】 Меки багажника са подходящи за много видове автомобили, като например cd, седан, MPV, suvНие предлагаме два размера меки багажник на покрива по ваш избор, този подходящ за автомобил със странични релси.Вземете го със себе си и се насладете на своята забележителна почивка!. 【От по-плътен, толкова по-безопасно】 Универсален багажник за покрив е изработен от меки материали, вграден нескользящий подложка предпазва повърхността на покрива на автомобил от надраскване и здраво улавя.Висококачествена пяна EVA осигурява меко кацане на вашия товар с тегло до 220 кг и ефективно намалява вибрациите при транспортиране. 【ЛЕСНА инсталация】 Никакви средства не се изисква.Според инструкциите, багажник може да се установи бързо за по-малко от 5 минути, те сигурно и лесно държат на вашия каяк / дъска за сърф / SUP / кану-каяк / СКИ / сноуборд!. 【Много аксесоари】 Багажник на покрива на автомобила включва 2 регулируеми колани за закрепване * 16 фута, 2 ремъка, с бърза линия и 2 въжета за фиксиране, те осигуряват здрав захват на вашата пратка. 1 от здрава найлонова чанта за съхранение удобен за съхранение. 【100% удовлетвореност】 Накладки за багажник на покрива са изработени от висококачествени материали, издръжливи и трайни и продължават дълги години.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще решим ги за вас и ще ви предоставим гаранция от една година.

R

Продукти в категория