.

.

Ключалката на вратата на Бараката, Ключалки на Вратата на 90/180 Градуса, Капаче на Ключалката от С лети под Прав ъгъл, Капаче на Засове вратата на Плевнята, за Притиск?

Ключалката на вратата на Бараката, Ключалки на Вратата на 90/180 Градуса, Капаче на Ключалката от С лети под Прав ъгъл, Капаче на Засове

BGN 3.33
Продукти

Заключване на вратата на плевнята, 90/180 градуса, Правоъгълна система за заключване на вратите, Затвори плъзгаща се врата, бравата на вратата, заключване на засове, фланец за заключване ?❤【Автоматично заключване на вратите 90/180 градуса】 Система за заключване на вратите на хамбара е предназначена за използване по два начина : на 90 градуса и на 180 градуса, лесен за инсталиране, издръжлив и траен.Висококачествено производство, защелкивающийся дизайн и гъвкава конструкция за ръчно затягане на безопасни и не заемат място. ?❤【Здрав материал】 висок Клас правоъгълна врата на замък изработен от сплав с и е многослойна полирани изглежда повърхност за елиминиране на всяка корозия и потъмняване, като осигурява дълготрайност и надеждност. ?❤【Супер лесен начин за инсталиране на】 Монтаж с винтове : разбирай дупки с помощта на винтове и инсталирайте го на около разпоредби. Инсталиране без пирони : залепете заключване марка на местоположението. Преди монтаж се уверете, че ключалката можете да затегнете, а след това отбележете позицията на дръжката. ?❤【Съхранявайте на семейството и имуществото си в безопасност】 Нашите защелкивающиеся сгъваеми брави нека ви от безпокойство за това, за да пазят децата и домашните любимци далеч от окото, като същевременно се поддържа вашата собственост в сигурността и неприкосновеността на личния живот.U-образно деколте не пресича на ръката при употреба. ?❤【Широко приложение 】 По-сигурен начин да се заключва вратата на хамбара, къщи, подвижен стъклен врата, вратата на килера и прозорци.Правоъгълна ключалка може да бъде инсталиран на семейни спални, врати, гаражи, градини, бани, шкафове, кухни, офиси, хотели и т.Материал : Цинк сплав.Пратката включва : 1 × Вратата се затвори бараката + 4 × винтове + 1 × лепило + 2 пластмасови анкера. Забележка : Моля, проверете размера на продукта преди покупката.Забележка : за Да се гарантира, че продуктът няма да падне и няма да мръдна в рамките на 24 часа, можете да го закачите на замъка с тиксо и тиксо облекчаване на 72 часа.

R

Продукти в категория