.

.

Комплект самобръсначки The Shave Factory Straight Edge Razor Kit - Бръснач с прав нож с едно острие, Опасна бръснач, Директни самобръсначка за мъже (Черни / 100 Остриета Derby Premium, с едно о?

Комплект самобръсначки The Shave Factory Straight Edge Razor Kit - Бръснач с прав нож с едно острие, Опасна бръснач, Директни самобръсначка

BGN 3.03
Продукти

⭐ПРОФЕСИОНАЛЕН ● Нашата бръснач за коса с прав нож, предназначени за професионална употреба и фризьорски салониТова осигурява правилния ъгъл на задържане.Брейтесь така, както във фризьорския салон, с помощта на нашата Опасна бръснач Barber. ⭐КАЧЕСТВО ● Тази самобръсначка с защелкивающимся ключалка за заключване на острието на място, сред много други функции, които има само в модели от висок клас.В допълнение към тази бритве да се подготвите за бритью с помощта на включените към нея самобръсначка с едно острие.Професионален бръснач с директен острие. ⭐ТРАЙНОСТ ● Бръснач The Shave Factory е направена с оригинална дръжка от неръждаема стомана и не от алуминий.Професионално качество за използване на фризьор или бритвенными машини.Комплект за бръснене. ⭐ БЕЗОПАСЕН И ГИГИЕНИЧНЫЙ ✔ Нашата мъжка самобръсначка с прав нож на 100% безопасна за използване.Класическа самобръсначка с прав нож ще ви помогне да създадете една тънка линия за бръснене, без да се страхуват от убождане или порязване.Той е напълно съвместим с оригинални бритвенными остриета Дерби. ⭐➤ Качествено бръснене е много важно за мъжете.Можете да използвате този комплект в неговата бръснарница, у дома или в собствената си пътна чанта.Или можете да се разглеждат този комплект като качествен подарък за любителите на бръснене и да ги накара да си спомнят за вас при всяко качествено бръснене. ⭐ПРОФЕСИОНАЛЕН ● Нашата бръснач за коса с прав нож, предназначени за професионална употреба и фризьорски салони.Това осигурява правилния ъгъл на задържане.Брейтесь така, както във фризьорския салон, с помощта на нашата Опасна бръснач Barber. ⭐КАЧЕСТВО ● Тази самобръсначка с защелкивающимся ключалка за заключване на острието на място, сред много други функции, които има само в модели от висок клас.В допълнение към тази бритве да се подготвите за бритью с помощта на включените към нея самобръсначка с едно острие.Професионален бръснач с директен острие. ⭐ТРАЙНОСТ ● Бръснач The Shave Factory е направена с оригинална дръжка от неръждаема стомана и не от алуминий.Професионално качество за използване на фризьор или бритвенными машини.Комплект за бръснене. ⭐ БЕЗОПАСЕН И ГИГИЕНИЧНЫЙ ✔ Нашата мъжка самобръсначка с прав нож на 100% безопасна за използване.

R

Продукти в категория