.

.

Спортна Бутилка за вода - Фланец Вакуум Стомна за Вода от Неръждаема Стомана с Анимационни Русалочкой, не съдържа BPA, Термобутылка със Сламен Капак за Фитнес зала, К?

Спортна Бутилка за вода - Фланец Вакуум Стомна за Вода от Неръждаема Стомана с Анимационни Русалочкой, не съдържа BPA, Термобутылка

BGN 11.39
Продукти

【Ефективна изолация】 Този чайник от неръждаема стомана е с двойно вакуумную изолация с изолационен слой от външната страна на корпуса и вакуум запирающим слой за запазване на напитки студени в рамките на 24 часа и горещо в продължение на 10 часа 【Висококачествени материали】 Спортна бутилка за вода с използване на висококачествени, трайни материали от неръждаема стомана 304, които не съдържат BPA, напълно подвижни и пере, пазещи топлината и студа, трайни и екологично чисти. 【Запечатани слама делото】 Разход дизайн на капака и слама, може да добавяте и съхранявате.Оборудван с полиетиленови соломинками, които са безопасни, нетоксични, устойчиви на високи температури и не се поддават на деформация.На кутията има вентиляционным клапа за циркулация на въздуха за удобство на пиене. 【Лесно да носите със себе си】 Изолирано бутилка има два вида капацитет по 20 грама и 33 грама на избор.Пълно задоволяване на различни нужди в пиенето.Освен това, по-широко позиции на дръжката позволява лесно да се вдигне с два пръста, удобен за носене. 【Широко се използва】 Тази термобутылка е предназначена за активна почивка, идеално за разходки, колоездене, къмпинг, джогинг, йога, фитнес зала, офис и много други. 【Ефективна изолация】 Този чайник от неръждаема стомана е с двойно вакуумную изолация с изолационен слой от външната страна на корпуса и вакуум запирающим слой за запазване на напитки студени в рамките на 24 часа и горещо в продължение на 10 часа. 【Висококачествени материали】 Спортна бутилка за вода с използване на висококачествени, трайни материали от неръждаема стомана 304, които не съдържат BPA, напълно подвижни и пере, пазещи топлината и студа, трайни и екологично чисти. 【Запечатани слама делото】 Разход дизайн на капака и слама, може да добавяте и съхранявате.Оборудван с полиетиленови соломинками, които са безопасни, нетоксични, устойчиви на високи температури и не се поддават на деформация.На кутията има вентиляционным клапа за циркулация на въздуха за удобство на пиене. 【Лесно да носите със себе си】 Изолирано бутилка има два вида капацитет по 20 грама и 33 грама на избор.Пълно задоволяване на различни нужди в пиенето.Освен това, по-широко позиции на дръжката позволява лесно да се вдигне с два пръста, удобен за носене. 【Широко се използва】 Тази термобутылка е предназначена за активна почивка, идеално за разходки, колоездене, къмпинг, джогинг, йога, фитнес зала, офис и много други.Това е идеален подарък, за да на любимия ви човек пие повече вода.На всяка спортна бутилка за вода, изобразени различни рисунки с висока резолюция, винаги ще има някой, който да ви хареса.

R

Продукти в категория