.

.

n/a Лента за Васи във формата на Сърце от Златно Фолио, тиксо за Свети Валентин, Лентата за Scrapbooking, Стационарни Принадлежности (Цвят: A)

n/a Лента за Васи във формата на Сърце от Златно Фолио, тиксо за Свети Валентин, Лентата за Scrapbooking, Стационарни Принадлежности

BGN 2.00
Продукти

Таблицата също може да бъде записано и има широк спектър от приложенияМоже да се използва като етикет за водене на бележки, ъглов етикети за фотоалбум, украса на дневник, украса на стени, подарък опаковки и т. тя може да се използва.Той може да бъде порван ръчно, може да бъде написана, е водоустойчив и да изпълняват други функции.Много здрава, незаменим за diy, хартия притежава добра гъвкавост, можете да го отворите, след като тя сълзотворен лесен за използване.Може да бъде прикрепен към всеки предмет, който не оставя лепило след отклеивания.Таблицата също може да бъде записано и има широк спектър от приложения.Може да се използва като етикет за водене на бележки, ъглов етикети за фотоалбум, украса на дневник, украса на стени, подарък опаковки и т. тя може да се използва.Той може да бъде порван ръчно, може да бъде написана, е водоустойчив и да изпълняват други функции.Много здрава, незаменим за diy, хартия притежава добра гъвкавост, можете да го отворите, след като тя сълзотворен лесен за използване.Може да бъде прикрепен към всеки предмет, който не оставя лепило след отклеивания.Таблицата също може да бъде записано и има широк спектър от приложения.Може да се използва като етикет за водене на бележки, ъглов етикети за фотоалбум, украса на дневник, украса на стени, подарък опаковки и т. тя може да се използва, той може да бъде порван ръчно, може да бъде написана, е водоустойчив и да изпълняват други функции.Много здрава, незаменим за diy, хартия притежава добра гъвкавост, можете да го отворите, след като тя сълзотворен, лесен за употреба, можете да я прикачите към някой предмет, не оставя лепило след отклеивания.Име на продукта : Лента Васи Материал : Хартия Washi Дължина : 10 м Ширина : 15/10 мм Брой : 1 бр. Сценарий за използване : scrapbooking, дневник, албум, занаяти Внимание : 1. Моля, обърнете внимание, че на снимката не е показан реалният размер, моля, обърнете се към описанието, за да получите подробна информация за размера. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. за опаковане на подаръци, картички, с благодарност, рамки за снимки, за училищни проекти, канцеларски материали, декор и т.

R

Продукти в категория