.

.

Комплект четки за рисуване, акварел 10 бр. от DUGATO, Четки с кръгли Острия връх Са идеални за Акварел, Акрил, Мастило, гваш, Масло, Темперы, рисуване по номера, Миниатюри ?

Комплект четки за рисуване, акварел 10 бр. от DUGATO, Четки с кръгли Острия връх Са идеални за Акварел, Акрил, Мастило, гваш, Масло,

BGN 4.00
Продукти

? Отговаря на всички нужди в рисувах : Комплект от 10 акварельных четки с различни размери, включително #0, 1#, 2#, 3#, 4#, 5#, 6#, #7, #8, #9 Четки с различни размери могат да използват различен цвят, за да направите вашата картина колоритен и уникален.Можете да смесвате различни цветове, за да рисува всичко, което искате.Кръгли са отлични за обяснения, зачервяване на лицето, запълване и провеждане на тънки или дебели линии. ? Ергономични дръжки : Всеки от тях е внимателно проектиран, с дълга дръжка от масивна дървесина специален цвят, пряка и трайна пяна, която осигурява перфектната комбинация от баланс и комфорт за прилагане на единна петна, желаните всеки художник. ? Синтетичен найлон със защита от раздробяване, лесно грижа за всички видове повърхности : натянутый платно, дърво, плат, керамика, камък, хартия.Нашият набор от четки, подходящи за художници, раскрашивающих, аматьори, начинаещи, тийнейджъри, студенти, деца, любовници.Това е идеален подарък за всеки любител на изкуството.

R

Продукти в категория