.

.

LaurelTree Kawaii Естетичен Скъпа Раница с Аксесоари, Раница за лаптоп Раница за Пътуване, Чанта за Училище, Колеж, Офис, Възрастни, Ученици, Юноши, Момичета, Момчета, Жени (С?

LaurelTree Kawaii Естетичен Скъпа Раница с Аксесоари, Раница за лаптоп Раница за Пътуване, Чанта за Училище, Колеж, Офис, Възрастни, Ученици,

BGN 11.70
Продукти

[РАЗУМНА СТРУКТУРА] На лигавицата за лаптоп можете да поставите i Pad или 14-инчов лаптоп; в множество малки джобове, може да поставите мобилен телефон, химикалки и други малки нещаВ предната част на чантата zero във форма на мечка може да се съхранява всякаква всячину.Раница достатъчно вместителен, за да побере списание, 14-инчов компютър, таблет, слънчеви очила, портфейл, ключове, слушалки, захранване, мобилен телефон, документи и дрехи. [Материал на ПРЕМИУМ] Тази раница е изработена от висококачествен найлон, който е лесен за носене, а противоударные презрамки са по-удобни за вас?да се улесни своя товар. [МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН] Тази раница може да се използва не само като раница за лаптоп, но и като раница за пътуване, училище раница, дневна раница и т. [ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК] Тази раница със стилен!Това е най-добрият практичен подарък за приятели, семейство, студенти, колеги.Освен това, тази раница и може да се използва като подарък за празници, рождени дни и годишнини. [ИНСТРУМЕНТИ] По всички въпроси, уведомете ни и ние ще ви обслужим в рамките на 24 часа.Освен това, имаме раници на различни стилове по ваш избор. [РАЗУМНА СТРУКТУРА] На лигавицата за лаптоп можете да поставите i Pad или 14-инчов лаптоп; в множество малки джобове, може да поставите мобилен телефон, химикалки и други малки неща.В предната част на чантата zero във форма на мечка може да се съхранява всякаква всячину.Раница достатъчно вместителен, за да побере списание, 14-инчов компютър, таблет, слънчеви очила, портфейл, ключове, слушалки, захранване, мобилен телефон, документи и дрехи. [Материал на ПРЕМИУМ] Тази раница е изработена от висококачествен найлон, който е лесен за носене, а противоударные презрамки са по-удобни за вас?да се улесни своя товар. [МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН] Тази раница може да се използва не само като раница за лаптоп, но и като раница за пътуване, училище раница, дневна раница и т. [ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК] Тази раница със стилен!Това е най-добрият практичен подарък за приятели, семейство, студенти, колеги.Освен това, тази раница и може да се използва като подарък за празници, рождени дни и годишнини. [ИНСТРУМЕНТИ] По всички въпроси, уведомете ни и ние ще ви обслужим в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория