.

.

Чешмяната PTFE лента-лента за уплътняване на тръби с резба и Хвърляне на запечатване лента за вик тръби Лента за задържане на постелки на място (небето-синьо, с един р?

Чешмяната PTFE лента-лента за уплътняване на тръби с резба и Хвърляне на запечатване лента за вик тръби Лента за задържане на

BGN 7.49
Продукти

Водонагревательная лента е Също широко използван като материал за запечатване На Резбови връзки Агресивни, предавателни тръби, като Водопроводните тръби и паропроводы ниско налягане, Тръби, Триъгълни вентили, Кранове, Батерии за душ и т Той е напълно безвреден и може да се използва в продължение на дълго време при температура от 100 ℃ до 250 ℃. В процеса на ликвидация е забранено да го сменят в обратна посока, в противен случай има риск от изтичане на кабели и трябва да превъртите назад.Чешмяната PTFE лента-лента за уплътняване на тръби с резба и ролка лента за уплътняване на водопроводни тръби Лента за подложка, за да останат на мястото, Материал : PTF Дебелина на лентата : 0,1 мм Широчина на лентата : 17 мм / 0,67 инча Дължина на лентата : 20/787 инча Размер валяк : 51x22 мм / 2 " x 0,87 инча (Макс. D * H) съдържание на Пакета : 1 х герметизирующая лента.

R

Продукти в категория