.

.

Завеса за душ с гъби 70-те години, Различни Гъби и Листата на Бежевом фон, Завеса за Баня с Куки, Реколта Завеса За баня от Растителна Полиэстеровой тъкани, Аксесоари ?

Завеса за душ с гъби 70-те години, Различни Гъби и Листата на Бежевом фон, Завеса за Баня с Куки, Реколта Завеса За баня от

BGN 8.40
Продукти

【Материал】 : Полиестерен плат, мека текстура, подходяща за бани и душ, изработена от висококачествен полиестерен водоустойчива материя, бързосъхнеща, здрава и лека 【Използването на】: Всяка завеса за душ с пластмасова кука, може бързо да се мотае и да се разглобява, можете да се мотае я в банята, хотел, вратата на завесите, на завесите за разделяне на стаята, на завесите, за да спални, завесите за гардероб, плат за партита и т. 【Размер завеси】 : 72x72 инча (180x180 cm), поради ръчно измерване може да бъде грешка в 2-3 см и се надяваме на разбиране!. 【Декор】 : Тази гъба завеса за душ 70-те години на подходящи за декорация на семейния баня, прост и елегантен стил пуснат креативност в банята, моля, насладете се на времето, вземане на вана!. 【Лесен за】 : Машинно пране, когато трябва да реша завеса за душ, просто махнете отметката от пластмасова кука и поставете завеса за душа в пералната машина.Не използвайте белина!. 【Материал】 : Полиестерен плат, мека текстура, подходяща за бани и душ, изработена от висококачествен полиестерен водоустойчива материя, бързосъхнеща, здрава и лека. 【Използването на】: Всяка завеса за душ с пластмасова кука, може бързо да се мотае и да се разглобява, можете да се мотае я в банята, хотел, вратата на завесите, на завесите за разделяне на стаята, на завесите, за да спални, завесите за гардероб, плат за партита и т. 【Размер завеси】 : 72x72 инча (180x180 cm), поради ръчно измерване може да бъде грешка в 2-3 см и се надяваме на разбиране!. 【Декор】 : Тази гъба завеса за душ 70-те години на подходящи за декорация на семейния баня, прост и елегантен стил пуснат креативност в банята, моля, насладете се на времето, вземане на вана!. 【Лесен за】 : Машинно пране, когато трябва да реша завеса за душ, просто махнете отметката от пластмасова кука и поставете завеса за душа в пералната машина.Не използвайте белина!.За завесите за душ : HVEST Абсолютно нов и високо качество. бившата използвани за декорация на вашия дом баня.Характеристики : 1. Изработена от полиестер материал, мек, лъскав, въздушен и удобен. Рисунка с дигитален печат с висока резолюция ще направи вашата баня привлекателна.Имаме различни теми по ваш избор. Лесно почистване, машинно / ръчно пране в студена вода.

R

Продукти в категория