.

.

NewBang 12 бр. Фризьорски Молив, Моливи за линията на растеж на косата, Ръководства за брадата, моливи за очерчивания брадата с Вградена острилка ви, Моливи за Очерчиван?

NewBang 12 бр. Фризьорски Молив, Моливи за линията на растеж на косата, Ръководства за брадата, моливи за очерчивания брадата

BGN 5.39
Продукти

【Набор от фризьорски салони моливи】 В комплекта са включени 12 бр бял фризьорство молив Този фризьорски молив притежава устойчива към избледняване на цвета, който може да се прилага върху контурите на брадата, на линията на растеж на косата, изравняване козя бородки или молив за очи. 【Различни възможни начини за използване на】Този фризьорски молив е подходящ и за перушина на косата, брадата, мустаците и дъги на веждите или молив за очи, оставяйки след себе си хладно послевкус, е подходящ за употреба от жени и мъже от всяка възраст, на добър помощник в ежедневието; Укладываете ли брада, подравниваете линията на растежа на косата или подравниваете козлиную брадата, молив - това е първата стъпка. 【Как да се насладите на】 Вградена капачка за острилки подходящ за изграждане точно на върха, който осигурява лекота на нанасяне.Трябва само да го използвате, за да нарисува край в цвят, който ви харесва, а след това просто кръг им контур.Попълнете, лечение на област бръснач, за да ви придават чист и стегнат вид. 【Хубав подарък】 Този фризьорски молив има добър ефект очерчивания и попълване на линия на растеж на брада и коса, което ви позволява да получите писана външен вид.Това е най-добрият подарък за твоя човек, по-добър приятел на мама и татко и останалите членове на семейството.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви предоставим най-доброто решение в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория