.

.

DR.УДОБЕН Ръчен печат за нокти Кратък Квадратен Нийл-арт с 3D дизайн във формата на конфетного цвете от маникюристи, Външен нокти с лепило, Комплект за нокти и кутия з?

DR.УДОБЕН Ръчен печат за нокти Кратък Квадратен Нийл-арт с 3D дизайн във формата на конфетного цвете от маникюристи, Външен нокти с лепило,

BGN 1.00
Продукти

100% Ръчна изработка: Този достоен салон преса за нокти, изпълнен от нашите майстори маникюр ръчноПарчета за нокти ръчно изработени от ЗДРАВИ и укрепени материали салонного качество.В сравнение с други машинными маникюрами, ние използваме висококачествен гел 107% ръчно рисувани, режийни ноктите с модел, който прави ноктите по-текстурированными.Уникален дизайн: Този набор от административни ноктите е изработен ръчно професионален майстор по маникюру с помощта на първокласни гелевых накрайници, гел-лакове, истински кристали и така нататък.Дизайн на ноктите е уникален, и в процеса на обработка на всеки нокът е същата като тази на съветника по маникюру в маникюрном салон.Вие ще получите : Луксозен комплект за нокти в комплект с кутия за съхранение, 10 бр. нокти ръчно изработени (моля, обърнете се към изображението на продукта, за да се измери и да изберете размера), 48 бр. лепило ленти, лепило за нокти, 9 бр. двустранна пила за нокти, пръчка за кожичките и почистване с тампон.Този луксозен комплект режийни нокти е подходящ за нокти-арт със собствените си ръце, срещи, ежедневни борби и т. Широко се използва : Модерен набор от административни нокти е подходящ за нокти-арт със собствените си ръце, срещи, дневно подбор и т., Акрилни типсы за нокти - прекрасен подарък за съпруги, приятелки, майки и сестри, подходящ за партита, сватбен декор и т. Съвети : Въздушни ноктите продължават по-дълго, ако вие, почистете ги преди употреба и избягвайте попадане на вода в рамките на първия час носене.Трайност желейного лепило НЕ е толкова добър, колкото течно лепило, но той прави въздушни ноктите повторна употреба.Моля, обърнете внимание : Преди да закупите, да сравните размера на вашите нокти с размер на изображенията на стоки.Ние създаваме ЛУКСОЗНА преса за нокти ръчно изработени, разработен с помощта на гелове и продукти салонного качество.Луксозен натиснете върху ноктите си едновременно красив и траен.Носете свои собствени комплекти до 2 седмици . или просто останете за "Кралица за един ден".Dr Comfy press on nails е изработена ръчно от професионални майстори за маникюр.В сравнение с другите евтини машинными пирони, те са ръчно рисувани в 3 D и са изработени от висококачествени материали, което ги прави истински, като ефектът маникюрного салон.

R

Продукти в категория