.

.

Градинска Решетка за Увивни растения на открито, Поставки за растения в 2 опаковки, Клетки за домати за градина, Рамка Решетка за растения в Саксии, Поставки за раст?

Градинска Решетка за Увивни растения на открито, Поставки за растения в 2 опаковки, Клетки за домати за градина, Рамка Решетка за

BGN 11.19
Продукти

【Лесна инсталация 】 Градинска пергола с лесен монтажВсичко, което трябва да направите, е защелкнуть колове в С-образна цип и придават на дялове, заостренная долната част на които помага градинска решетка директно вонзать им в почвата или сеялка. 【Декор и поддръжка на】 Тази декоративна градинска решетка чудесно за увивни растения като роза, жасмин, клематис, доматени лозя и много други, и може да се превърне в прекрасен пейзаж за вашия двор.Освен това, може да се използва като референтна рамка за градински плодове и зеленчуци с мрежа за подкрепа на лозя, като краставици и домати. 【Два начина на монтаж】 В съответствие с нуждите на растежа на растенията и вашите предпочитания, за да изберете подходящ възел в стойка за растения, да се поддържа и дърпа растения, както и да им помогне да формират и растат здрави. 【Регулируема височина】Височината на всяка клетка за растения може да се регулира до 16, 32, 48 инча.В зависимост от качеството и форма растения изберете различна височина, за опора. 【Професионално сервизно обслужване】Ако имате някакви въпроси в процеса на употреба, моля свържете се с нашия професионален екип за поддръжка на клиенти за първи път.Ние ще отговорим на вашите въпроси и ще ви предоставим задоволителни решения в рамките на 24 часа. 【Лесна инсталация 】 Градинска пергола с лесен монтаж.Всичко, което трябва да направите, е защелкнуть колове в С-образна цип и придават на дялове, заостренная долната част на които помага градинска решетка директно вонзать им в почвата или сеялка. 【Декор и поддръжка на】 Тази декоративна градинска решетка чудесно за увивни растения като роза, жасмин, клематис, доматени лозя и много други, и може да се превърне в прекрасен пейзаж за вашия двор.Освен това, може да се използва като референтна рамка за градински плодове и зеленчуци с мрежа за подкрепа на лозя, като краставици и домати. 【Два начина на монтаж】 В съответствие с нуждите на растежа на растенията и вашите предпочитания, за да изберете подходящ възел в стойка за растения, да се поддържа и дърпа растения, както и да им помогне да формират и растат здрави. 【Регулируема височина】Височината на всяка клетка за растения може да се регулира до 16, 32, 48 инча.

R

Продукти в категория