.

.

Стартови скоби от неръждаема стомана 48 бр. за подови настилки с площ 600 кв. метра, 48 скоби с 48 клипове и 1 задвижваща дюза (черен)

Стартови скоби от неръждаема стомана 48 бр. за подови настилки с площ 600 кв. метра, 48 скоби с 48 клипове и 1 задвижваща дюза (черен)

BGN 13.92
Продукти

Закопчалката на клипсу ✅ Комплектът включва : 48 стартови скоби от неръждаема стомана с 48 винтове от неръждаема стомана и 1 накрайник за захващане.Те са изработени от неръждаема стомана - един от най-добрите видове антикоррозийных метали, те са много издръжливи и са идеални както за вътрешно, така и за външна употреба. ✅ Поставете всеки Стартов скоба близо до ръба на настилката. ✅ Използвайте 48 стартови скоби за 60 фута настильной дъски. ✅ Лесна инсталация : инсталирайте скоби от външната страна на греди, выровняйте в центъра напречната греда и затегнете. ✅ Гарантирано задоволство - Ако сте недоволни от покупката, моля да ни уведомите за безплатна подмяна или пълно възстановяване, без въпроси. кликнете на 'Добави в кошницата' сега!.Закопчалката на клипсу. ✅ Комплектът включва : 48 стартови скоби от неръждаема стомана с 48 винтове от неръждаема стомана и 1 накрайник за захващане.Те са изработени от неръждаема стомана - един от най-добрите видове антикоррозийных метали, те са много издръжливи и са идеални както за вътрешно, така и за външна употреба. ✅ Поставете всеки Стартов скоба близо до ръба на настилката. ✅ Използвайте 48 стартови скоби за 60 фута настильной дъски. ✅ Лесна инсталация : инсталирайте скоби от външната страна на греди, выровняйте в центъра напречната греда и затегнете. ✅ Гарантирано задоволство - Ако сте недоволни от покупката, моля да ни уведомите за безплатна подмяна или пълно възстановяване, без въпроси. кликнете на 'Добави в кошницата' сега!.НАЙ-добрата СТАРТОВА СКОБИ EASTERN HORSES, КОИТО ще ТРЯБВА да си КУПЯ ✅ЛЕКОТА на ИНСТАЛИРАНЕ : тези начални скоби се използват за дъски, декинг по периметъра. ✅СКОБИ са ИЗРАБОТЕНИ От 100% НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА, ИЗДРЪЖЛИВ. ✅ ЛЕСНА употреба : Широко се използва за обработка на дървесина, закрепване на украса със собствените си ръце. ✅ИДЕАЛЕН НАЧИН за УКРАСА : тези скрити закрепване на настилката се монтират под украса и помагат скреплять подови настилки, като остава на място, без никакви следи от пробиване на вашите табла. ✅Опаковка : 48 скоби от неръждаема стомана 304 черен цвят. 48 украси винтове от неръждаема стомана 304. 01 Инсталирайте ръководството на Starer Clips. Кликнете на 'Добави в кошницата' и 'КУПИ СЕГА"! За гарантиране на 100% удовлетворение.

R

Продукти в категория