.

.

Jutagoss Зажимная Разгъвка 5/8H7 HSS Струг Сканиране С Кръгла Опашка Смилане на Режещ Инструмент за Метал Цветен Метал Мед 1 бр.

Jutagoss Зажимная Разгъвка 5/8H7 HSS Струг Сканиране С Кръгла Опашка Смилане на Режещ Инструмент за Метал Цветен Метал Мед 1 бр.

BGN 9.89
Продукти

【Технически характеристики】- Диаметър на рязане : 5/8" Инструмент, от бързорежеща стомана, подходящ за приложения с общо предназначение, благодарение на комбинация от твърдост и шок вискозитет за издръжливост. 【През цялата опашка】 - Може да се използва с широка гама от системи за захващане на инструмента.Пълнители се използват за лесно рязане, ремонти, отстраняване на заготовките или просто за увеличаване на дупки. 【Средство без покритие】 - Нанася се само върху базовата основа, без допълнителна обработка или покрития, подходящи за широк спектър от приложения. 【Инструмент с директни канали】 - дава възможност за събиране на чипове в вдлъбнатини при рязане, подходящ за повечето приложения при плитки надрезах. 【Прилагането на】- е Предназначен за прецизно почистване на повечето материали с използване на всички видове оборудване, включително спирални машини, токарно-револьверные машини, пробивни машини и обработващи центрове.Jutagoss зажимная сканиране, 5/8", инструмент за почистване на струг H7 HSS Технически параметри * Диаметър на рязане : 5/8" * Точност : H7 * Материал : HSS (быстрорежущая стомана) * Обработка на повърхността : без покритие комплектът включва : 1 x зажимная разгъвка на Подробна информация за продукта Въвеждането на : * Почистване изработени от бързорежеща стомана, която има висока температура, устойчивост на износване добра устойчивост и т. * Използва се за обработка на полуфабрикати и чистовой обработка на дупки. * Подходящ за неръждаема стомана, въглеродна стомана, чугун, die стомана, легирана стомана, инструментална стомана, цветни метали.*Удължител оборудвана с един или няколко режещи зъбци.Дупки могат да имат точния размер и форма след обработка на расширителями.Готовият продукт може да бъде гладка, невредим и по-красиви.Области на приложение : * Може да се използва при обработка на дупки, главно за подобряване на точността на обработка на дупки и намалява неравностите.Може да се управлява ръчно или да се инсталират на пробивни машини, за да работят.Съвети : * Почистване могат да се използват за обработка на дупки в малки разфасовки, в зависимост от водещата функция, като например : отвори с толеранс на диаметъра е ≤IT8; отвори с изискванията на грапавост на повърхността (обикновено ≤Rz12); отвори с изискванията за цел да призная, по округлости; отвори с изискванията на цилиндричности; ступенчатые отвори (дупки с различни диаметри на една и съща ос); последователни отвори (дупки с диаметър на една и съща ос) с изисквания за висока соосности.

R

Продукти в категория