.

.

Игрова конзола 4k, 16-битова видео игра за Mega Drive Игра Stick, 4k 1900 + ретро игри за преносима игрова конзола NES Letv Радка, подарък за деца (Размер: комплект 1, цвят: 900 игри)

Игрова конзола 4k, 16-битова видео игра за Mega Drive Игра Stick, 4k 1900 + ретро игри за преносима игрова конзола NES Letv Радка,

BGN 2.67
Продукти

⚫ Вградени 10000 игри за PS1 игри / ФКПоддръжка на формат игри за PS1 /MAME/ SFC/FC/GBA/GB/GBC/MD.Играчите могат да свалят играта от себе си. ⚫ Игрова конзола в ретро стил с резолюция от 4 K HD.Щепсела и да играе без никакви операции!Вградена повече от 1800 класически игри за NES, подкрепа за опазване и сваляне на игри.Това е най-добрият подарък, който може да поднесе на своите приятели и близки!. ⚫ Тази конзола с детинско и спомени - светъл спомен от поколение на 80-90-те години.Конзолата е създадена с помощта на 900 класически игри.Жични контролери ви позволяват плавно да играете игри.Подкрепете играта Война от двама играчи, и това ще бъде много забавно!Контролер с 6 функционални бутони, чудесен игра опит!. ⚫ Тази ретро-игрална конзола за Gega извършва в мини-проекта.При включване на телевизора, изберете изход режим (не режим AV).Щепсела и да играе!На тази конзола предварително зареден 900 игри и 270 игри на руски език (руски игри, зависи от варианта на закупуване), включително и приключения, битки, решаване на пъзели, ресурси, стрелба, спорт и др.Изберете на игра, които искате да играе!. ⚫ Дарете на себе си, за да изтегляте игри.Той се съхранява в досието Rom на TF картата.Поддържат се файлове, които завършват. (Свалих играта, без да миниатюри за игри).Описание : Ретро игра система, която е била популярна игра конзола през 1980-те години.Колекция от над 3000 класически игри SNES SFC, които незабавно ще ви отведе в детството.Той поддържа игра на български и португалски език.Тази конзола ви предоставя всичко необходимо за идеална игра в класически видео игри директно в дома си.По подразбиране в играта има преглед на изображения, за да се види ясно, че това е игра, и в играта има функция instant съхранение, както и възможност за извличане на изображения или не, а също и подкрепа за различни стандартни телевизори, като PAL и NTSC. Идва с две безжични игрови контролери. Поддържайки едновременно възпроизвеждане 2 играчи, можете да управлявате играта от разстояние и да се насладите на него със семейството си или приятелите си на дивана.Безплатно конвертиране Под дръжката е ключ, който може да се управлява наляво и надясно, което ви позволява свободно да превключвате между 1 P и 2 P.

R

Продукти в категория