.

.

Чанта за шиене инструменти Jopwkuin, Износостойкая Чанта За Съхранение с цип с Ръчно Колан за Плетене на Инструменти за Помещение за Съхранение (Голям Барабан)

Чанта за шиене инструменти Jopwkuin, Износостойкая Чанта За Съхранение с цип с Ръчно Колан за Плетене на Инструменти за Помещение

BGN 33.80
Продукти

【Проста класификация на】 В отделение чанти за съхранение има гъвкави пакети и мрежести торбички, в които можете да съхранявате различни шевни инструменти за удобство на класификация 【Гаранция за обслужване на】 Ние имаме професионален екип за обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за първи път. 【С каишка за ръка】 Чанта, снабден с каишка за ръка, за удобство при използване на изхода към улицата, а когато тя не се използва, тя може да се закача на стена за спестяване на място.Чанта за съхранение, има цилиндрична форма, може да бъде устойчиво, за да поставите на десктопа си, и тя има по-голям капацитет за съхранение. 【Водоустойчив】Външен слой чанти-кофата е изработена от висококачествена материал от плат Оксфорд, който е еластична и има добри водоустойчиви характеристики. 【С цип и въже】 Чанта за съхранение на застегивается на ципа или въже, и съхранявани продукти лесно да падне, че е много подходяща за пренасяне на малки части. 【Проста класификация на】 В отделение чанти за съхранение има гъвкави пакети и мрежести торбички, в които можете да съхранявате различни шевни инструменти за удобство на класификация. 【Гаранция за обслужване на】 Ние имаме професионален екип за обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за първи път. 【С каишка за ръка】 Чанта, снабден с каишка за ръка, за удобство при използване на изхода към улицата, а когато тя не се използва, тя може да се закача на стена за спестяване на място.Чанта за съхранение, има цилиндрична форма, може да бъде устойчиво, за да поставите на десктопа си, и тя има по-голям капацитет за съхранение. 【Водоустойчив】Външен слой чанти-кофата е изработена от висококачествена материал от плат Оксфорд, който е еластична и има добри водоустойчиви характеристики. 【С цип и въже】 Чанта за съхранение на застегивается на ципа или въже, и съхранявани продукти лесно да падне, че е много подходяща за пренасяне на малки части. Външния слой е изработен от висококачествен материал, от плат Оксфорд, който е еластична и има добри водоустойчиви характеристики. В отделение чанти за съхранение на такива ластични и мрежести торбички, в които можете да съхранявате различни шевни инструменти за удобство на класификация.

R

Продукти в категория