.

.

2 Бр. Въртяща се маса, Lazy Susan, Прозрачен Органайзер за Въртящия се Плот, за многократна употреба Въртящи се Рафтове За Съхранение, Мултифункционален Кръгла Въртяща с?

2 Бр. Въртяща се маса, Lazy Susan, Прозрачен Органайзер за Въртящия се Плот, за многократна употреба Въртящи се Рафтове За Съхранение, Мултифункционален

BGN 9.33
Продукти

[Широкото прилагане на] Този органайзер с превръщането на масата може да се използва за съхраняване на различни темиКато кухненски подправки, тоалетни принадлежности, парфюми, козметика, средства за грижа за кожата, канцеларски материали, канцеларски материали и т. Съхранявайте на кухненски шкаф или килер наред.Освен това, той е подходящ за скринове, маси, бани, спални, офиси, плотове, кабинет, кухня и много други. [Здрав материал] Този органайзер за въртящия се плот е изработен от висококачествен PET, PVC и неръждаема стомана.Той е здрав, това не е лесно да се деформира и тя е здрава.И това е портативно, и му е удобно да поставите във всички места за организация на предмети. [Интуитивен дизайн] Този органайзер с превръщането на масата има ясен дизайн, благодарение на който може лесно да се види вътре и да се сдобият с подходящия продукт за кратко време.Прозрачен органайзер с превръщането масата е изработена в минималистичном стил и лесно се съчетава с различни стилове на оформяне. [Дизайн с въртяща дъното на 360 °] Този органайзер с превръщането дъно на 360 ° осигурява удобство за получаване на необходимите елементи.Да се съхранява на различни позиции в добро ред, подредено.Плавно вращаясь на 360 °, изваждайте необходимата козметика за секунди. [Опаковката съдържа] В тази опаковка са включени 2 плеър Lazy Susan различни размери.Един от тях е с диаметър от 9,25 инча и височина 1,47 инча.А друг е с диаметър от 10,26 инча и висок 1,89 инча.В него ще е удобно да съхранявате различни кухненски или офис принадлежности. [Широкото прилагане на] Този органайзер с превръщането на масата може да се използва за съхраняване на различни теми.Като кухненски подправки, тоалетни принадлежности, парфюми, козметика, средства за грижа за кожата, канцеларски материали, канцеларски материали и т. Съхранявайте на кухненски шкаф или килер наред.Освен това, той е подходящ за скринове, маси, бани, спални, офиси, плотове, кабинет, кухня и много други. [Здрав материал] Този органайзер за въртящия се плот е изработен от висококачествен PET, PVC и неръждаема стомана.Той е здрав, това не е лесно да се деформира и тя е здрава.И това е портативно, и му е удобно да поставите във всички места за организация на предмети. [Интуитивен дизайн] Този органайзер с превръщането на масата има ясен дизайн, благодарение на който може лесно да се види вътре и да се сдобият с подходящия продукт за кратко време.Прозрачен органайзер с превръщането масата е изработена в минималистичном стил и лесно се съчетава с различни стилове на оформяне. [Дизайн с въртяща дъното на 360 °] Този органайзер с превръщането дъно на 360 ° осигурява удобство за получаване на необходимите елементи.

R

Продукти в категория